Nu er der godt nyt til alle som elsker Bridget Jones-filmene.

En fjerde film i Bridget Jones-serien er på vej, hvilket begejstrer fans af den klodsede, men elskelige karakter. “Bridget Jones: Mad About The Boy” markerer det nyeste kapitel, med Renee Zellweger, Hugh Grant og Emma Thompson, der alle vender tilbage til deres velkendte roller.

Det skriver BBC.

Læs også: Kandis-Johnny indrømmer: Har gjort det én gang

Planlagt til en amerikansk premiere på Valentinsdag i 2025, venter fans i Storbritannien stadig på en officiel udgivelsesdato. Denne nye film henter sin titel fra Helen Fieldings seneste roman i serien, udgivet i 2013, hvor læserne genoptager historien om Bridget, der nu er i 50’erne, mor til to og enke efter Mark Darcys død, som Colin Firth portrætterede i de tidligere film.

Selvom det endnu ikke er afsløret, hvor tæt filmen vil følge bogen, er det bekræftet, at Fielding selv har bidraget med manuskriptet til filmen. Zellweger genoptager sin rolle som Bridget Jones, mens Grant, der udelod deltagelse i den tredje film, genindtræder som den forførende Daniel Cleaver. Thompson, der først optrådte som Bridgets obstetriker i “Bridget Jones’s Baby”, er også bekræftet til at vende tilbage.

Læs også: Efter 25 år: Nu vender de tilbage på DR

Filmens rolleliste udvides med nye ansigter, herunder Chiwetel Ejiofor og Leo Woodall, sidstnævnte rygtet til at spille Bridgets yngre kærlighedsinteresse.

Fielding har tidligere udtalt, at beslutningen om at udelade Mark Darcy fra serien var for at undgå, at Bridget endte som “en selvtilfreds gift”, hvilket hun anså for at være en skæbne værre end døden. “Mad About The Boy” blev skrevet i hemmelighed, ifølge Fielding, for at undgå forventningspres og for at bevare den oprindelige ånds autenticitet.