Nu er der snart et særligt gensyn på DR.

25 år efter at have vakt stor debat og opmærksomhed i Danmark, vender DR tilbage til dansefamilien Fredie-Pedersen med en ny programserie. Familien, bestående af dansetalenterne Sonny, Jeanne, Gigi, Søs Fredie Pedersen og Mickey Fredie Pedersen, blev landskendt gennem Per Wennicks serie, der skabte røre og debat.

Det skriver BILLED-BLADET.

Læs også: TV 2 stjæler stor profil fra DR

Serien “Ingen slinger i valsen” satte fokus på den intense elitetræning, som børnene gennemgik, hvilket førte til vrede og forargelse blandt presse og publikum. Nogle var bekymrede for, at træningen kunne have langvarige skader på børnene.

Efter et kvart århundrede vender instruktør Per Wennick tilbage til Fredie-Pedersen familien for at dokumentere, hvad der er sket siden seriens oprindelige udsendelse, og hvordan familien har udviklet sig.

Læs også: Store nyheder fra Sofie og Joakim: Nu kan du købe det

DR annoncerer, at den opfølgende serie har fået titlen “Ingen slinger i valsen – 25 år efter: Dansedynastiet”. Serien vil blive udsendt i to afsnit, hvoraf det første vil blive vist søndag den 5. maj kl. 20. Dette giver seerne en unik mulighed for at genbesøge dansefamilien og se, hvordan de har håndteret livet efter den offentlige storm.