Kontrakten nåede ikke at blive underskrevet.

Den tidligere danske landsholdsspiller Lars Jacobsen har skabt overskrifter uden for fodboldbanen med en bemærkelsesværdig karrierebevægelse mellem to af Danmarks førende mediehuse.

Ifølge oplysninger fra Bold havde Jacobsen oprindeligt indgået en mundtlig aftale med Danmarks Radio (DR) om at fungere som ekspertkommentator under sommerens EM-slutrunde.

Det skriver Ekstra Bladet.

Denne aftale nåede dog aldrig at blive formaliseret med en underskrift, hvilket åbnede døren for en uventet udvikling.

Læs også: Store nyheder fra Sofie og Joakim: Nu kan du købe det

Kort tid før DR skulle annoncere sit hold af eksperter til EM, modtog Jacobsen et tilbud fra TV 2, der ikke kun omfattede en ekspertrolle under EM, men også et fast job som fodboldekspert i forbindelse med den kommende Superliga-sæson.

Det tilbud viste sig at være for godt til at afslå for Jacobsen, som derfor valgte at forlade den foreløbige aftale med DR til fordel for TV 2.

Denne beslutning har sat DR i en knibe, da de nu måtte se langt efter Jacobsens bidrag til deres EM-dækning. I stedet har de sikret sig tjenesterne fra Flemming Povlsen og Thomas Gravesen, der, ligesom Jacobsen, har erfaring fra arbejdet som fodboldekspert, i deres tilfælde med Discovery, der snart mister rettighederne til Superligaen til fordel for TV 2 og Viaplay.

Læs også: Kandis-Johnny indrømmer: Har gjort det én gang

Det er endnu ikke officielt bekræftet af TV 2, at Lars Jacobsen tiltræder deres hold, og det ventes måske først annonceret efter Superliga-sæsonens afslutning. Det understreger den stille respekt mellem mediehusene og deres fælles interesse i at holde fodboldens gode toner, selv når de konkurrerer om de bedste talenter til deres dækning. Jacobsen selv har ikke ønsket at kommentere på flytningen, der markerer endnu et kapitel i hans post-fodbold karriere inden for sportsanalyse.