Nu er værtparret Olivia Salo og Rikke Gøransson klar til endnu en sæson af ‘Paradise’.

For fem dage siden meldte Olivia ud, at de var færdige med at optage sæson 3 af ‘Paradise’.

Men det betyder ikke, at værtsparret vender snuden hjem mod Danmark. Tværtimod.

I et opslag på Instagram viser den solbrune reality-stjerne Olivia Salo at hun endnu ikke er rejst hjem fra det varme Mexico.

“Vi nupper lige en sæson mere. Er det ok?” Skriver Olivia i et opslag på Instagram til en video af hende og Rikke, der indtager hotellet på ny.

“Vi er slet ikke færdige endnu. Olivia og jeg gør klar til at åbne porten endnu engang,” skriver Rikke ligeledes i et opslag med samme video.

De næste fem uger skal endnu en håndfuld realitydeltagere altså indtage det Mexicanske hotel sammen med værtsparret i sæson fire af programmet.

Der må siges at være smæk på det ellers omstridte nye ‘Paradise’-format, for det er blot få uger siden, at der var finale på sæson to.

Og selvom sæson fire er gået i gang, så har seerne stadig den tredje sæson af programmet til gode.

Hvem der deltager i programmerne vides endnu ikke, men der går rygter om, at tidligere ‘Paradise Hotel’-deltagere som Patrick Holsøe, Sarah Dohn, Jonas Ptak, Nikolaj Hvidman og Anne Plejdrup deltog i sæson 3. 

Rygterne går også på, at Sille Nimholm er med, men det har hun for nyligt afvist.

Udmeldingen om påbegyndelsen af den fjerde sæson har blandt andet fået reaktioner fra tidligere ‘Paradise Hotel’-deltagere som Anne Plejdrup, der kommenterer “Dream team jo” og Camilla Storm, der kommenterer “Jaaaa”.