Er du interesseret i at blive en del af et dansk ø-samfund og opleve den autentiske sommerstemning? Har du nogensinde forestillet dig at bo tæt på nogle af landets kendte tv-personligheder, som Sofie Linde og Joakim Ingversen? Hvis du har omkring en million kroner til rådighed, kan dette blive din nye virkelighed.

Der er en spændende mulighed på Langeland, som kunne gøre dine drømme til virkelighed.

Sofie Linde og Joakim Ingversen, det elskede danske værtspar, købte sidste år et sommerhus på øen. Huset krævede en betydelig renovering, og hele processen blev dokumenteret i tv-serien “Linde på Langeland”, der sendes på TV 2.

Nu er der en enestående chance for at blive deres nabo. Et hus placeret lige ved siden af parrets sommerresidens, “Vennely”, er nu til salg. Ifølge Fyens Stifttidende kan ejendommen erhverves for 1.095.000 kroner.

Men vent ikke for længe, for Danbolig tilbyder et prisnedslag på 50.000 kroner, hvis kontrakten underskrives inden den 1. juni.

Selvom prisen er højere end, hvad Sofie og Joakim betalte for deres hus, er denne ejendom i en langt bedre stand og klar til indflytning. Så tag chancen og oplev ø-livet tæt på et kendt dansk par, og nyd sommerens varme og hyggelige stunder i det skønne Langeland.