Nu kan du komme med.

Der er lagt op til en folke- og fodboldfest, når det danske herrelandshold er med til sommerens EM-slutrunde i Tyskland. TV 2 vil bidrage til begivenheden og inviterer i samarbejde med Fodboldfesten til storskærmsevent på Islands Brygge i København, hvor alle EM-kampene bliver vist.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Læs også: TV 2 bekræfter dejligt nyt: ‘Badehotellet’ er alligevel ikke helt slut

– Vi vil aktivere TV 2 som en del af fællesskabet og danne en ramme om EM-festen. Det bliver en stemningsfyldt kulisse, som samtidig er oplagt for os at placere vores tv-studie i. Derfor har vi valgt at lave et partnerskab med Fodboldfesten, som har stor erfaring med at arrangere disse typer events, siger Kristian Hyldgaard, TV 2 Sports indholdschef.

Det er Fodboldfesten, som arrangerer EM-eventet på Islands Brygge, hvor der bliver gratis adgang for 8500 mennesker efter først til mølle-princippet. Og håbet er at skabe en totaloplevelse for de fremmødte fodboldfans, siger Geir Oterhals, som er direktør for Fan Parks International, der står bag Fodboldfesten.

– Vi ser frem til at lave Danmarks største folkefest til EM sammen med TV 2. Det bliver med langborde og bænke på det store areal, og med alle kampene på storskærm håber vi at lave et inkluderende og mangfoldigt feel good-event, som samler publikum fra så mange nationer som muligt, siger Geir Oterhals.

Læs også: Ærlig Kandis-Johnny: Blev nødt til at træffe et valg

EM-eventet på Islands Brygge vil være fyldt med kulturelle aktiviteter og konkurrencer. Der bliver også et bredt udvalg af kulinariske tilbud til de fremmødte fodboldfans. TV 2s tv-studie får en central placering på pladsen – hvem der kommer til at sidde i det, og hvordan TV 2s samlede hold til EM-slutrunden ser ud, bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

EM indledes 14. juni med et opgør mellem værterne fra Tyskland og Skotland. Danmark er kommet i EM-gruppe med Slovenien, England og Serbien. Slutrunden kan opleves på TV 2, TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Play.