Den amerikanske rapper blev skudt flere gange onsdag. Nu er der nyt om hans tilstand.

Den 21-årige Lil Tjay blev onsdag ramt af flere skud. Siden da har han været indlagt på et hospital, hvor der tilsyneladende fortsat er langt til bedring, lyder det fra TMZ.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne risikerer op til 15 års fængsel

Den populære rapper er nemlig fortst ikke ved bevidsthed, lyder det fra flere kilder tæt på situationen. Det er blevet fortalt, at han er skal have udført en CAT-scanning, og at han ikke har bevæget sig, foruden at have bevæget sine ben en smule.

Ifølge politiet blev den amerikanske rapper skudt flere gange af en mand ved navn Mohamed Konate, som er blev arresteret, men også indlagt på et hospitalt med flere skudsår.

Anklagerne i sagen siger, at en hospitalsvideo viser nogen, der efterlader Mohamed Konate på jorden uden for et hospital.

De 2 mænd, der var sammen med Tjay på tidspunktet for skyderiet, blev senere anholdt for ulovlig besiddelse af et våben, mens Konate er blevet anklaget for tre tilfæld af drabsforsøg.

Lil Tjay arbejdede på at gøre sig klar til at udgive sin EP med navnet ‘Strictly4MyFans’ denne sommer, hvorpå bl.a. hans populære ‘Lavish’-freestyle ville være.

LÆS OGSÅ: J.K. Rowling fuppet af russere

Efter at være blevet skudt gentagne gange, forventes det dog, at hans primære mål vil være at komme sig helt, hvorfor det også formodes, at udgivelsen af hans EP vil blive udskudt.