Nicole Scherzinger har aldrig holdt sig tilbage med afslørende outfits og billeder på de sociale medier – og nu smider hun igen tøjet, og viser formerne frem.

Den i dag 43-årige Scherzinger, der i 2003 slog igennem med The Pussycat Dolls, som hun var forsanger for, har aldrig været bleg for at vise sine former frem.

Nu viser det sig så, at hun heller ikke mener, at der er grund til at gemme kroppen væk, selvom den er blevet smurt godt og grundigt ind i mudder.

Nicole Scherzinger valgte nemlig at forkæle store dele af sin krop med en naturlig mudderbehandling. I stedet for blot at lade det være ved det, har hun dog valgt at forevige det, og herefter dele billederne på Instagram.

På billederne viser den kendte Pussycat Dolls-sangerinde, at hun bestemt har formerne i orden, og at hun tilsyneladende har valgt at tage et bad i mudder.

Billederne stammer fra en ferie i Spanien, som Scherzinger i øjeblikket er afsted på. Her har hun fået selskab af sin 37-årige kæreste ved navn Thom Evans.

De to mødte hinanden for første gang tilbage i 2019, hvor Thom Evans var blandt deltagerne i ‘X Factor: Celebrity’, hvor Scherzinger var en af dem, der sad bag dommerbordet.

Her var han en del af sanggruppen Try Star, som dog måtte nøjes med en femteplads. Til gengæld lykkedes det ham at vinde Nicole Scherzingers hjerte.