Den kvindelige rapper Nicki Minaj annoncerer en stor nyhed, nemlig at hun udvider sit “kongerige”.

Lige efter udgivelsen af sin nye single ‘Red Ruby Da Sleeze’. vendte rapdronningen tilbage til ‘Queen Radio’ fredag.

Under sit første afsnit af 2023 annoncerede hun, at hun nu lancerer sit eget pladeselskab under ‘Republic Records, hvor Paddy Dukes fungerer som A&R.

“Jeg har et pladeselskab nu,” fortæller Nicki Minaj.

“Jeg vil gerne gøre det rigtigt, fordi du ved, når jeg kommer bag på en kunstner, ved i alle, hvordan jeg laver lort for folk, der ikke engang er signet til mig. Forestil dig, hvad jeg skal gøre for dem, der er underskrevet aftaler med.”

Nicki, som blev signet til ‘Young Money’ af Lil Wayne, reflekterede over vigtigheden af et co-sign.

“”Da jeg kom i dette spil, havde jeg ikke noget papirarbejde med Lil Wayne,” sagde hun. 

“Men han havde os med på turné, han havde os i et studie, han var med på mine mixtapes. Så jeg forstår vigtigheden af, at en anden gør det tunge løft for dig.”

Hun fortsatte:

Hun fortsatte: “Jeg forstår, hvorfor folk kommer ud, og de er så mikroovne, og de er her i dag og væk i morgen, fordi der ikke er nogen struktur. Der er ingen rigtig person, der tror på dem. Det er ligesom, ‘Næh, jeg vil gøre det til min opgave at se dig skinne.’

Mens at rapdronningen tidligere har leget med sit eget mærke, besluttede hun at vente til det rigtige tidspunkt.

“Det er derfor, jeg aldrig har ønsket at lave et label før, for jeg sagde til mig selv, ‘Nej, jeg er ikke klar, for medmindre jeg virkelig er klar til at sætte disse kunstnere på, vil jeg ikke ødelægge nogens liv’,”

Nicky Minaj planlægger at afsløre navnet på sit pladeselskab i næste afsnit af ‘Queen Radio’, men hun introducerede nogle af de første kunstnere, der har skrevet kontrakt.

Herunder ‘London Hill,’ ‘Nana Fofie’, ‘Rico Danna’ og ‘Tate Kobang’, der skrev hook og er også med på ‘Red Ruby Da Sleeze’.

Etiketten vil indeholde en mangfoldig liste af talenter.

“Tror ikke, at mit label bare er rap eller sort eller noget. Vi har nogle andre musikgenrer,” afslørede Nicki.

Det er ikke første gang, at Nicki har taget en kunstner under sine vinger.

For et årti siden signede hun den britiske singer-songwriter ‘Parker Ighile’, som var med på ‘Hell Yeah’ ud for 2012’s ‘Pink Friday: Roman Reloaded – The Re-Up’.