Nick Carter fyrer tilbage i retssag om seksuelt krænkelser, vidner siger, at anklageren lyver.

Nick Carter påstår at han har et dusin af vidner, der hævder, at hans anklager er usande.

Ifølge juridiske dokumenter, indhentet af TMZ, fortæller ‘Backstreet Boys’-medlemmet, at han har 12 personer, der har beviser på, at det påståede offers version af begivenhederne umuligt kan være sande.

Nick Carter bliver sagsøgt af en kvinde ved navn Shannon Ruth, som anlagde en retssag i december måned og hævder, at han havde udsat hende for seksuel krænkelse, efter en koncert helt tilbage i 2001, da hun var mindreårig.

Backstreet Boys medlemmet Nick Carter bliver sagsøgt for seksuel vold efter en påstået hændelse med en mindreårig tilbage i 2001. En hændelse, som kilder påstår er fuldstændig falske.

Ifølge juridiske dokumenter indhentet af TMZ, blev Shannon Ruth som påstår at hun altså kun var 17 år på tidspunktet for det påståede seksuelle overfald skete.

Hun skulle efter sigende have blevet inviteret af Carter ind i sin tour bus efter en Backstreet Boys koncert i Tacoma, mens hun ventede i køen på at få en autograf af de store popstjerner.

Rødfarvet drink og oralsex

Hun påstår at hun i tourbussen blev tilbudt en drink. Her havde hun efter sigende takket nej og efterspurgt et glas æble juice. Carter fortæller hende angiveligt, at han kun havde tranebær juice – og gav hende en ”rødfarvet drink”.

Ruth siger, at drinken smagte mærkeligt og at Carter kaldte den ”VIP-juice”. Men drak den for ikke at være uhøflig overfor popstjernen. Hun mener nu, at det var en blanding af alkohol og tranebærjuice.


Ifølge lægerne bragte Carter hende herefter til bussens badeværelse og beordrede hende til at udføre oralsex på ham. Ruth hævder at hun græd under seancen, men at han blev ved med at instruere hende.

Hun påstår derefter, at Carter tog hende med til en seng i bussen og fortsatte med at begå det påståede seksuelle overgreb.

Efter hændelsen sagde hun angiveligt, at hun ville fortælle folk om, hvad han gjorde, her truede han med at vende andre mod hende og kaldte hende skældsord, som ingen ville tro.

Ruth hævder, at hun var jomfru før det påståede overfald, havde fået HPV efterfølgende. Og nu søger hun erstatning for overgrebet og HPV-sygdommen.

En kilde tæt på Nick fortæller: ”Denne anklage er kategorisk falsk, Nick fokuserer på sin familie og sørger over sin brors død.”

Nick har tidligere stået overfor voldtægtsanklager, men er aldrig blevet dømt for nogen af de påståede forbrydelser.

Men Nick hævder at han har 12 vidner fra koncerten – fans, sikkerhedspersonale og en talentchef – som siger, at hendes historie er “Faktisk umulig”.

Ruth siger at hun er autist, og har cerebral parese, og hun hævder, at hun stod i kø for at få Nicks autograf efter showet, da han angiveligt skulle have inviteret hende tilbage til hans tourbus, tvang hende med alkohol og tvang hende til at udføre oral sex på ham.

Nick Carters vidner påstår at der ikke var nogen autografkø, og fans havde ingen adgang til tourbussen.

Hvad mere er, siger Nick, at en af ​​Ruths nære venner på det tidspunkt vidnede, at Ruth lyver om at være autist og lider af cerebral parese … og hun tror ikke engang på, at Ruth var til koncerten.

I dokumenterne hævder Nick, at et andet vidne vidnede, at de var til samtaler, hvor Ruths navn blev bragt på banen som en del af et komplot for at afpresse Nick … en påstået pengegrib, som han tidligere har nævnt i sin modsag mod Ruth.

Bottom line for Nick … han siger, at hans anklager ikke er troværdig, og han har kvitteringerne.