Nick Carter, der er bedst kendt for at være en del af Backstreet Boys, er blevet anklaget for voldtægt.

Torsdag holdt kvinden Shannon Ruth et pressemøde, hvor hun anklagede sanger Nick Carter for at have voldtaget hende. Det skulle angiveligt være sket i 2001, hvor hun var 17 år gammel.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne bliver hånet efter Twitter-opslag

“De sidste 21 år har været fyldt med smerte, forvirring, frustrationer, skam og selvskade, der er det direkte resultat af, at Nick Carter voldtog mig,” sagde 39-årige Shannon Ruth ifølge mediet PageSix.

“Selvom jeg er autist og lider af cerebral parese, så tror jeg ikke, at der er noget, der har påvirket mig mere end det, Nick Carter gjorde mod mig.”

Hun forklarede også, at hun frygtede at komme i fængsel, hvis hun fortalte nogen om, hvad der angiveligt skete i 2001. Nu har hun valgt at tale ud, da hun vil stoppe den kendte sanger i at ‘angribere flere teenagere og kvinder’ samt for at ‘holde ham ansvarlig for hans handlinger’.

Ifølge PageSix nægter Nick Carter sig skyldig i anklagerne, hvilket han gør via hans advokat, Michael Holz.

“Denne påstand om en hændelse, der angiveligt fandt sted for mere end 20 år siden, er ikke kun juridisk værdiløs, men også fuldstændig usand,” siger hans advokat.

Samtidig hævder han, at kvinden er blevet overtalt til at fremsætte disse anklager af en ‘opportunistisk advokat’.

LÆS OGSÅ: Céline Dion ramt af sjælden sygdom

“Desværre er fru Ruth i flere år blevet manipuleret til at fremsætte falske påstande om Nick, og disse påstande har ændret sig gentagne gange og væsentligt over tid. Ingen bør lade sig narre af et pressestunt orkestreret af en opportunistisk advokat – der er intet i denne påstand, og vi er ikke i tvivl om, at domstolene også indser det hurtigt,” lyder det.