To af Danmarks mest populære underholdningsprogrammer, TV 2’s “Vild med dans” og DR’s “Den store bagedyst”, har været i en evig konkurrence om seernes gunst. Men snart kommer de to konkurrerende tv-verdener til at mødes i kærlighedens tegn, når ‘Bagedyst’-vinder Frederik Haun og ‘Vild med dans’-stjernen Morten Kjeldgaard siger ja til hinanden i et storslået bryllup.

Kærlighed på tværs af tv-kanaler

Morten og Frederik blev forlovet sidste år og har været sammen i 3,5 år. Parret købte sidste år et hus sammen og kan snart kalde sig ægtefolk.

Den 28. maj står det store bryllup, som ikke sparer på noget, for døren.

Overrasket over den voldsomme pris

Parret blev chokeret over omkostningerne ved deres drømmebryllup, da de fik et prisoverslag på en kvart million kroner fra en bryllupsplanlægger.

“Vi har set i øjnene, at man ikke kommer langt for 200.000 kr. for et bryllup i denne størrelsesorden,” fortæller 31-årige Frederik Haun til Ekstra Bladet.

Morten Kjeldgaard supplerer, at de ikke vil gå i detaljer omkring de præcise udgifter, men erkender, at der kan være flere udgifter endnu.

Bryllupsrejsen er ikke inkluderet i budgettet, og parret drømmer om at besøge Bali, selvom destinationen endnu ikke er fastlagt.

Fejring med venner og familie

Forud for brylluppet har Frederik og Morten fejret hver deres polterabend med deres nærmeste venner, hvor flere ‘Vild med dans’-deltagere også deltog.