Modellen Ashley Morgan Smithline beskylder skuespiller Evan Rachel Wood for at have manipuleret hende til at afgive falsk vidneforklaring om at blive voldtaget af Marilyn Manson.

Hun påstår altså at musik-stjernens ekskone pressede hende til at afgive falsk vidneforklaring om at være blevet voldtaget af Marilyn Manson.

Ashley Morgan Smithline løj, da hun sagde, at ekskæresten Marilyn Manson har voldtaget hende.

“Han drak mit blod.”

Sådan lød nogle af detaljerne fra modellen Ashley Morgan Smithline, da hun i 2021 anklagede ekskæresten og superstjernen Marilyn Manson for voldtægt.

Nu trækker hun så sin historien tilbage – og beskylder en af hans andre ekskærester, den verdensberømte ‘Evan Rachel Wood’, for at skulle have presset hende til at fortælle usandheder om Marilyn Manson.

Dengang sagde Ashley Morgan Smithline i et større interview med magasinet People, at Marilyn Manson havde bundet og voldtaget hende, mens hun sov.

Torsdag i denne uge tog hun så fat i myndighederne og fortalte, at han hverken begik vold eller voldtægt, som hun ellers tidligere anklagede ham for.

Det fremgår af dette retsdokument.

Marilyn Manson med ekskæreste og skuespiller Evan Rachel Wood, som ifølge modellen Ashley Morgan Smithline fik hende til at lyve om voldtægt.

“Der var ingen vold eller sex uden samtykke i vores korte forhold, siger Ashley Morgan Smithline, der også erkender at have talt usandt om at have fået skåret Marilyn Mansons initialer ind i huden.”

Det er ifølge Ashley Morgan Smithline en anden af Marilyn Mansons ekskærester, nemlig skuespillerinden Evan Rachel Wood, som også har anklaget rockstjernen for at misbruge hende, der pressede modellen til at fortælle sine oplevelser med ham.

Så hårdt, at hun angiveligt blev manipuleret til at skulle pynte på sandheden, efter også at have talt med Evan Rachel Woods kæreste, Illma Gore, samt Esmee Bianco, der også har beskyldt Marilyn Manson for misbrug.

“Med tiden begyndte jeg at tro på, at det, jeg gentagne gange fik at vide af frøken Wood og frøken Bianco også skete for mig, siger Ashley Morgan Smithline, som altså troede, hun havde undertrykt sine minder, men blev hjernevasket af at tale med de andre kvinder.”

Evan Rachel Woods afviser via en talsperson, at hun skulle have fået Ashley Morgan Smithline til at lyve om voldtægt.

“Evan har aldrig presset eller manipuleret Ashley. Det var Ashley, der først kontaktede Evan om det misbrug, hun havde oplevet. Det er uheldigt, at den chikane og de trusler, Ashley har modtaget efter at have anklaget ham, har presset hende til at ændre sin forklaring.”