Miley Cyrus og Dolly Partons duet er upassende for folkeskolebørn at synge.

I hvert fald, hvis du spørger en rektor i Wisconsin, som forbyder ‘Rainbowland’ fra en forårskoncert.

Og aftalen er, at førsteklasses elever på ‘Heyer Elementary’ i Waukesha startede ugen med at forberede deres kommende koncert med ‘Rainbowland’ som en del af den indledende sætliste.

Sangen blev spillet i første klasse mandag, men tirsdag sendte rektoren en e-mail ud til musiklæren og informerede hende om, at Miley og Dollys 2017-duet ikke længere var tilladt.

Nogle forældre mener, at deres børn kom hjem og var kede af det onsdag efter, at have lært sangen, og nu ikke måtte synge den. Men børnene, der undrede sig over, hvorfor det var en stor sag.

Superintendent Jim Sebert fortalte flere nyhedsmedier, at ‘Rainbowland’ blev droppet, fordi det “kunne blive opfattet som kontroversielt” ifølge de senestes skolepolitikker.

Sangen er fra Miley Cyrus’ album fra ‘Younger Now’ og hun har sagt, at den var inspireret af malingen i hendes optagestudie.

Dolly Parton siger, at nummeret handler om “håb og positivitet i mørke tider.”

Noget af teksten lyder: “Living in a Rainbowland/ Himlen er blå og tingene er storslåede/ Ville det ikke være rart at bo i paradis/ Hvor vi er frie til at være præcis, som vi er.”

Mens begge sangerinder åbenlyst har støttet ‘LGTBQ’-fællesskabet, har ingen af dem udtalt, at sangen har nogen bevidst forbindelse til det.

Superintendenten fortæller til nyhedsmedier: “Hovedspørgsmålet var, om sangen passer til elevernes aldersniveau og modenhed.”

I stedet vil eleverne nu skal synge ‘Jim Hensons’ ‘Rainbow Connection’ fra Muppets plus ‘Here Comes the Sun’ af Beatles og ‘It’s a Wonderful World’.

Du kan høre sangen herunder: