Nu sætter Nikolaj Jacobsen ord på Mikkel Hansens exit fra dansk håndbold.

I går meddelte håndboldikonet Mikkel Hansen, at han indstiller karrieren til sommer.

Landstræneren, Nikolaj Jacobsen, fortæller nu til B.T., at karrierestoppet ikke kommer som nogen overraskelse for ham, men at han alligevel er trist over Mikkel Hansens udmelding:

“I dag er jeg trist over, at den største, vi har haft, lægger skoene på hylden til sommer”, fortalte Nikolaj Jacobsen i går og tilføjede, at han godt var klar over at meldingen ville komme i går.

Læs også: Dårligt nyt til Keld og Hilda Heick: Bliver ikke til noget

Selvom meddelelsen om, at Mikkel Hansen snart indstiller karrieren naturligvis er trist for den danske landstræner, så er der alligevel ting, han glæder sig over:

“Jeg er virkelig glad for, at det lykkedes for ham at komme tilbage på håndbolden. Andet ville være trist, hvis han ikke fik lov at slutte af med det, han elsker at lave.”

Mikkel Hansens sidste chance

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i den seneste tid har været spekulationer omkring Mikkel Hansens fremtid efter hans sygemelding.

Men nu er den på plads.

Læs også: Bemærkede du forskellen på kvinderne i Badehotellet? Her er forklaringen

Håndboldstjernen fortalte på dagens pressemøde, at han vil fortsætte til sommer, og at han rigtig gerne vil deltage ved de Olympiske Lege i Paris.

Nikolaj Jacobsen melder i interviewet med B.T. ud, at nyheden om karrierestoppet ikke kommer til at betyde noget for, hvorvidt Mikkel Hansen bliver udtaget eller ej.

Han påpeger dog, at stjernen først og fremmest skal tilbage fra skade.

Selvom Mikkel Hansens farvel til håndboldscenen nærmer sig, forbliver hans legendariske status urørt.