I går meddelte Mikkel Hansen at håndboldkarrieren snart er endegyldigt slut for ham. Derfor rejste sig ét særligt spørgsmål, som han nu svarer på.

Allerede tirsdag erfarerede TV 2 at der onsdag var et pressemøde på vej fra Aalborg Håndbold med Mikkel Hansen, og her erfarede man også, at det med stor sandsynlighed var en besked om, at Mikkel Hansen slutter sin karriere i dansk håndbold.

I går 12.30 blev pressemødet afholdt, og som spået – så meddelte en berørt Mikkel Hansen at karrieren snart er slut.

Mikkel Hansens beslutning rejste dog også et særligt spørgsmål, som han også svarer klart på. Det skriver B.T.

Læs også: Dårligt nyt til Keld og Hilda Heick: Bliver ikke til noget

Han blev nemlig spurgt om, hvorvidt stoppet skyldtes, at han har fået et tilbud fra en anden klub. Men her er Mikkel Hansen helt klar i spyttet:

“Nej, overhovedet ikke. Der er ikke nogen, der har vidst noget om det her (karrierestoppet, red.),” lyder det fra den danske håndboldstjerne.

Læs også: Maria Montell afslører: Det faldt jeg for ved kong Frederik

Den 36-årige venstre back, som har været synonym med dansk håndboldsucces, og der kan ikke herskes tvivl om, at den danske landsholdsstjerne efterlader et markant indtryk på hele håndboldverdenen.

Hans karriere har nemlig budt på adskillige højdepunkter, herunder kåringen som verdens bedste mandlige håndboldspiller intet mindre end tre gange og en imponerende medaljesamling fra VM, EM og OL.

Det eneste han mangler er Champions League-trofæet, men det får den 36-årige landsholdsstjerne rig mulighed for i indeværende sæson, hvor Aalborg Håndbold er kvalificeret til kvartfinalen.

Mikkel Hansen er også klar i spyttet, når snakken falder på OL, der venter lige rundt om hjørnet for de danske håndboldherrer. Her melder han sig endnu engang klar til at blive en af Nikolaj Jacobsens tropper, inden han på den anden side af sommerferien lægger håndboldskoene på hylden.