For efterhånden mere end 25 år siden dannede Maria Montell par med kong Frederik.

I 1990’erne blev Maria Montell et kendt navn, især da hun indledte et forhold til den dengang kronprins Frederik, hvilket gjorde hende til samtaleemnet over hele landet. Forholdet mellem sangerinden og den fremtidige konge af Danmark varede i to år, og det var Frederik, der tog initiativet til deres romance.

Dette afslører Maria Montell i ‘112 for knuste hjerter‘, en podcast på Podimo. Hun beskriver Frederik som en “fuldstændig fantastisk person”, og fremhæver hans charme og vedholdenhed som nogle af de kvaliteter, der tiltrak hende.

Læs også: Bemærkede du forskellen på kvinderne i Badehotellet? Her er forklaringen

“Han var utrolig charmerende og meget målrettet i sin tilgang,” siger hun og fortsætter: “Det var meget smigrende, og jeg lod mig rive med.”

Men Montell indrømmer også, at det var med en vis tøven, hun lod sig falde for den royale bejler, da opmærksomheden fra offentligheden og at dele sin forelskelse med både Danmark og resten af verden var overvældende.

Efter forholdet til Frederik fandt Montell kærligheden igen med instruktøren Tomas Villum Jensen. Parret har været gift siden 2006 og har tre børn sammen: Villum, Smilla og Lilly.