Den folkekære vært har truffet en hård beslutning

Vi kender familien Beha-Eriksen fra de mange TV 2-programmer, hvor seerne har kunne følge familien på eventyr jorden rundt. 

For ti år siden sejlede sønnerne Emil og Theis afsted på Havana. Her kunne danskerne følge dem og resten af familien i programmerne ‘Kurs mod fjerne kyster’, da Havana satte kursen mod fjerne verdenshjørner. 

Siden har familien sat kurs mod nord og rundt i Danmark også.

Meget er sket i den sejlglade familie de seneste ti år. Der er blandt andet både kommet svigerdøtre og børnebørn til.

I dag bor Mikkel og Marian i Hundested, sammen med den ældste søn Emil, svigerdatteren Ida, og børnebørnene Nis og Rita. 

Nu hvor hjemmet er i Hundested, er der også blevet truffet en stor beslutning. Mikkel og Marian har derfor sat husbåden Atlas til salg. 

Atlas er 160 kvadratmeter og beskrives “en af de mest gennemførte og smukkest restaurerede husbåde, på en af landets smukkeste havnepladser”, i salgsopstillingen. 

Men beslutningen har bestemt ikke været nem. Det afslører Mikkel Beha i et interview med BILLED-BLADET.

Resten af familien synes også, at det bliver vemodigt at tage afsked med husbåden. Men samtidig forstår de beslutningen. 

“Hvis vi ikke lige er ude at holde foredrag eller lave et tv-program, så har vi overalls på og maler eller bygger et eller andet. De kan godt se, at Marian og jeg skal have lidt mere tid og lidt færre byggeprojekter,” fortæller Mikkel Beha til bladet. 

Men farvellet bliver ikke nemt. Det var blandt andet på husbåden de vinkede farvel til Theis og Emil da de drog afsted på jordomsejling på Havana, det var også her de holdt velkomstfest, da sønnerne returnerede efter den tre år lange jordomsejling. 

Du kan se Atlas her.