Midt i sin kamp mod kræft i fase 4 indgiver skuespillerinden Shannen Doherty en skilsmissebegæring fra sin mand, Kurt Iswarienko, da der ikke var andre muligheder tilbage. Det fortæller hendes repræsentant til Page Six.

“Skilsmisse var det sidste, Shannen ønskede. Desværre følte hun, at hun ikke havde andre muligheder,” udtalte Charmed-stjernens repræsentant, Leslie Sloane, i en erklæring.

“Du kan kontakte Kurts agent, Collier Grimm hos PICTUREKID, da hun er intimt involveret,” tilføjede hun.

Denne udtalelse udløste rygter om, at Kurts “involvement” i skilsmissen antyder, at han har været utro.

Tidligere, da hun delte med verden, at hendes kræft gik i remission i 2017, sagde Shannen, at hendes kamp mod sygdommen havde ændret hendes ægteskab med Kurt til det bedre.

“Kræften gjorde os stærkere,” sagde hun.

“Kurt og jeg har en meget dybere påskønnelse for hinanden nu.”

Tragisk nok vendte kræften tilbage i februar 2019 og skred frem til fase fire. Siden hun fik den ødelæggende nyhed, taler Shannen åbent om sin kamp og sin tilstand.

Under et interview, der blev sendt på Good Morning America, sagde skuespillerinden:

“Vores liv slutter ikke, i det øjeblik vi får den diagnose. Vi har stadig noget liv at leve.” Så opmuntrende ord fra en berømthed kan betyde alverden for mennesker, der oplever det samme.

At lære, at den onde sygdom var tilbage, var naturligvis ikke noget, hun let kunne acceptere og sagde, at det var “en bitter pille at sluge på mange måder.” Men Shannen er en kriger, og hun kæmper hårdt. Denne utrolige kvinde er optimistisk på trods af, at kræften er spredt fra hendes bryster til hendes rygrad. At give op er aldrig en mulighed, og det er en lektie, vi alle bør leve efter, uanset hvor svært tingene bliver.

I et interview med Elle mindede Shannen alle om, at det virkelig vigtige i livet er de små ting. “Jeg prøver at værdsætte alle de små øjeblikke, som de fleste mennesker ikke rigtig ser eller tager for givet. De små ting er forstørret for mig. Vi har denne uendelige brønd inden i os, og det handler bare om at fortsætte med at grave i den brønd for styrken til at møde modgang – og så vi også kan se al skønheden.”

Ifølge de dokumenter, den tidligere Beverly Hills 90210-stjerne har indgivet, gik hun og Kurt fra hinanden i januar. Der er angiveligt ingen ægtepagt mellem parret, der har været gift siden oktober 2011 og ikke har børn sammen.

Kurt er Shannens tredje ægtemand. Hun var tidligere gift med skuespiller Ashley Hamilton fra 1993 til 1994 og pokerspiller Rick Salomon fra 2002 til 2003.