Det har stået på i flere år, men nu lyder det på, at det måske kan være slut. Der er dog lige én ting, som kan betyde at det ikke slutter.

I flere år har forholdet mellem Harry og William været køligt. Men måske er der nu håb for forsoning, sådan lyder det fra en kongelig ekspert.

Det skriver The Sun.

Eksperten peger på, at der nu er en åbning for forsoning mellem brødrene, set i lyset af både Kate Middletons og kong Charles’ kræftdiagnose.

Men den kongelige ekspert peger også på, at der er én person som kan stå i vejen for denne forsoning, nemlig Meghan.

Dette kommer efter rygter om, at William og Kate har tilbudt en forsoningsgestus til Harry og Meghan ved at invitere dem til Storbritannien sammen med deres børn, Archie og Lilibet, det skriver mediet Mirror.

Læs også: Kilder afslører: Kate blev tvunget til det

Ifølge Richard Fitzwilliams, som har talt med The Sun, kan disse rygter hverken bekræftes eller afvises endnu, men han antyder, at “overraskende” udviklinger kan ske meget snart.

Eksperten har tidligere nævnt, at en genforening kunne være på tegnebrættet, når Harry besøger Storbritannien i maj for at fejre tiårsjubilæet for Invictus Games.

Dette vil være Harrys første besøg i Storbritannien siden Prinsesse Kate annoncerede, at hun modtager forebyggende kemoterapi efter en operation i januar.

Læs også: ‘Badehotellets’ Otilia afslører: Var nærmest rasende over denne beslutning

Mr. Fitzwilliams forklarer, at Harry planlægger et besøg i maj, muligvis også før, for at se Kong Charles.

Han påpeger, at både Kongen og Prinsessen af Wales står overfor deres egne helbredsudfordringer, og det er uklart, hvad William og Harry har diskuteret under deres korte samtaler.

Eksperten understreger dybden af konflikten mellem Prins William og Harry, og beskriver det som en af de mest offentlige kongelige konflikter nogensinde.

Alligevel mener Mr. Fitzwilliams, at forsoning er mulig – hvis Meghan ikke skaber yderligere problemer.

Læs også: Spændende mulighed for ‘The Beatles’-fans: Sker på 60-årsdagen

Han bemærker, at Meghans manglende popularitet i Storbritannien og hendes tidligere handlinger kan skabe negativ omtale, hvis hun beslutter at besøge landet.

Med Harrys nylige tab af en sikkerhedssag, antyder Mr. Fitzwilliams, at Meghan kunne bruge dette som en undskyldning for ikke at besøge England.

Eksperten forsikrer dog, at sikkerheden ikke ville være et problem, hvis de besluttede at rejse.

Til sidst påpeger eksperten, at Meghan sandsynligvis vil træffe den endelige beslutning om, hvorvidt familien besøger Storbritannien, idet Harry ønsker at fremstå som en hengiven familiemand.