Nu giver dronning Camilla en opdatering på kong Charles’ helbred, efter at han blev diagnosticeret med cancer tidligere i år.

Under et uanmeldt besøg i Nordirland delte Dronning Camilla nyt om Kong Charles’ sundhedstilstand, idet hun forsikrede, at han “har det meget godt” på trods af sin igangværende kræftbehandling.

På sin solo to-dages tur til Nordirland, afslørede dronning Camilla nyt om kong Charles, da hun gjorde holdt ved The Arcadia delikatessebutik i Belfast.

Da butiksmedarbejderen Brenda Robb præsenterede et god bedrings-kort til kongen og ønskede ham det bedste, udtrykte Camilla sin taknemmelighed og meddelte: “Han har det meget godt. Det ærgrede ham meget, at han ikke kunne deltage.”

Det skriver mediet HELLO!.

Hun kommenterede også humoristisk på en bemærkning om mænds tendens til at være dårlige patienter: “Jeg gør mit bedste for at holde ham i ave.”

Læs også: Amalie Dollerup afslører: Dette var slet ikke meningen i ‘Badehotellet’

Selvom Charles, 75, oprindeligt skulle have ledsaget sin kone til Nordirland, har hans kræftdiagnose tidligere på året ført til en pause i hans offentlige engagementer.

Dronningen, som sidst var i regionen i maj 2023 sammen med Kongen lige efter deres kroning, valgte at fortsætte rejsen alene og opretholde sit eget program.

Under besøget torsdag morgen, udover at stoppe ved delikatesseforretningen for at modtage et udvalg af charcuteri, ost og lokale kødprodukter, aflæggede Camilla også besøg i to andre familieejede forretninger på den livlige Lisburn Road: Coffey’s Butcher, etableret i 1929, og Knotts Bakery.

Her mødte hun ejere og ansatte, der præsenterede hende for deres foretrukne varer, og hun modtog poser fyldt med lokale delikatesser til at tage med hjem til Kongen.