Det var slet ikke meningen – men alligevel kom det med.

I søndag rullede det tredje afsnit af Badehotellets tiende sæson over skærmen.

Som de to forgangne søndag sad et imponerende antal seere klar foran skærmen kl. 20.00.

I søndagens afsnit blev det afsløret af det er Uwe, den tyske løjtnant, som er far til Amandas datter Frida.

Indtil nu har familien Madsen bildt de andre gæster ind, at Fridas far er svensker -en løgn som Georg Madsen fandt på for at beskytte Amanda og Frida. Men Amanda var blevet træt af løgnen og endelig kom sandheden frem.

Læs også: Lars Ranthe afslører: Det har ‘Badehotellet’ betydet for ham

Badehotellets gæster tog det pænt, og især Fru Fjeldsø reagerede måske anderledes end man havde forventet. Normalt er hun meget skrap, men hun blev rørt over afsløringen og anerkendte Uwe og Amandas kærlighed.

Og lige præcis den del af scenen rørte Amalie Dollerup så meget, at hun fik tårer i øjnene da scenen skulle indspilles – og faktisk var det slet ikke meningen, at Amanda skulle blive rørt. Men da det skete, så kom det alligevel med i serien.

Det fortæller Amalie Dollerup til Newsner.

“Der stod faktisk slet ikke i manus, at Amanda skulle blive rørt. Vi spiller jo ellers meget fuldstændigt det, der står, men jeg kunne da ikke blive andet!,” lyder det fra Amalie Dollerup, som fortsætter:

“Det har de jo så også brugt, men det er jo, fordi vi ellers altid skal gøre det, der står i manus,” fortæller hun videre om scenen.

Afsnittet i søndags har rørt mange seere og reaktionerne har været særdeles positive.

Også Hilda Heick har reageret, det kan du læse mere om her: Hilda Heick til Amalie Dollerup: Det er hendes ærlige mening om Badehotellet