Nu fortæller den populære skuespiller, hvad Badehotellet har betydet for ham.

Badehotellet rullede over skærmen på TV 2 for første gang den 30. december 2013.

Dengang var der nok ikke mange som havde forestillet sig, at serien ville blive så stor en succes, som den rent faktisk blev.

Det var først planlagt at serien skulle række over fem sæsoner, men da succesen bragede afsted, endte Badehotellet med at få i alt ti sæsoner.

Netop nu ruller den tiende sæson over skærmen, og dermed har skuespillerne også for allersidste gang optaget til serien.

Læs også: Vender den tilbage? Nu er der nyt om TV 2-hittet ‘Sygeplejeskolen’

Mange af karaktererne i serien har været med siden seriens begyndelse, og én af dem er Lars Ranthe, som i serien spiller grosserer Madsen.

Han er gift med Therese der spilles af Anne Louise Hassing, og sammen er de forældre til Amanda, der nu bestyrer Badehotellet, og som spilles af Amalie Dollerup.

Mediet Newsner har spurgt Lars Ranthe, hvad der har betydet mest for ham, ved at være med i serien.

“Der er flere ting, som har betydet meget. Men henover årene er det, som har betydet meget, at folk har elsket det så meget. Vi har fået lov til at lave noget, som danskerne holder af, og vi har kunne være med til at samle folk i en verden, som er utroligt meget fragmentarisk, og hvor alle sidder på hver deres platform og er lost i deres eget echo chamber. Så det med at have lavet noget, som mange folk ser, og mange ser det sammen med familien, det har været det største,” fortæller Lars Ranthe.

Udover Lars Ranthe er blandt andet Birthe Neumann, Sonja Oppenhagen, Cecilie Stenspil, Andreas Jebro, Merete Mærkedahl, Anette Støvelbæk og Peter Hesse Overgaard på rollelisten i Badehotellet.

Du kan se Badehotellet hver søndag på TV 2 Play eller på TV 2 kl. 20.00.