Meghan Markle har for nylig vakt opmærksomhed ved at overtræde en velkendt kongelig protokol, en handling som Prinsesse Kate formodentlig aldrig ville finde på.

Under et besøg hos unge patienter på Children’s Hospital Los Angeles den 21. marts, hvor hun deltog i deres Make March Matter indsamling, tog Meghan Markle ikke kun billeder med børnene, men gik også skridtet videre ved at autografere dem. Denne handling blev hurtigt bemærket, da en video af besøget dukkede op på sociale medier for nylig.

Det skriver Express.

Læs også: Særlig detalje sender Mette Frederiksen i modvind

Denne gestus har ført til kommentarer fra kongelige observatører, herunder Daniela Elser, som har påpeget, at det er usædvanligt for medlemmer af den kongelige familie at skrive autografer. Daniela Elser refererede til en episode fra 2023, hvor Prinsesse Kate, under et arrangement ved Chelsea Flower Show, måtte afvise unge fans, der ønskede en autograf, med forklaringen: “Jeg kan ikke skrive mit navn, men jeg kan tegne” og tilføjede, “Mit navn er Catherine. Jeg må ikke skrive min underskrift, det er bare en af de regler.”

Læs også: Kendt tv-kok efterlyst på Facebook: Skifter navn og forlader gravid kone

Elser fremhævede på news.com.au, at Meghan Markles handlinger under besøget, som blev dokumenteret af Extra TV, strider imod den traditionelle kongelige praksis, hvor medlemmer af den kongelige familie undgår at give autografer. Hun bemærkede humoristisk, at denne overtrædelse af protokollen sandsynligvis ville have fået Dronningemoderen til at vende sig i sin grav.