Ashley McGuire har bestemt ikke haft det nemt i den seneste tid.

Ashley McGuire har stået over for betydelige udfordringer det seneste år efter hendes ægtemand, den kendte tv-kok Charles Withers, uventet forlod hende og deres to børn i Massachusetts. Situationen blev yderligere kompliceret, da Withers besluttede at starte et nyt liv under et nyt navn, mens Ashley McGuire var gravid med deres yngste barn.

Det skriver Daily Mail.

Læs også: Midt i sorgen: Nåede heldigvis at fortælle Søren den glædelige nyhed

Efter et år uden kontakt til Withers, valgte McGuire at søge hjælp gennem sociale medier for at finde ham og indlede en skilsmisseproces. Hun delte sin historie i Facebook-gruppen ‘Are we dating the same guy?’, et forum hvor kvinder hjælper hinanden med at afsløre utroskab og indsamle oplysninger om mænd, de dater.

Ashley og Charles. Foto: TikTok

I sit opslag forklarede McGuire, at Withers havde “ghostet” dem og aldrig havde mødt deres yngste barn. Hun beskrev, hvordan han forlod familien, flyttede ud af staten, skiftede telefonnummer og efterlod hende i en svær situation, hvor hun nu forsøgte at afslutte ægteskabet officielt.

Ashley McGuire nævnte, at Charles Withers, som tidligere havde optrådt i realityprogrammet ‘Chopped’ i 2022 og blev betragtet som en opkommende stjerne i den kulinariske verden, havde skiftet navn til Charlie og fortsatte sit arbejde som kok. Hans omdømme led dog et slag i 2023, da han blev anklaget for at have svindlet sine kunder ved at sælge gavekort til en restaurant, han aldrig åbnede.

Foto: Facebook

Læs også: For første gang siden Kate Middletons kræftdiagnose: Nu bryder William tavsheden

Takket være det brede netværk i Facebook-gruppen modtog Ashley en overvældende mængde af information og kontaktoplysninger på Withers fra andre kvinder, som havde stødt på ham på datingapps. Hun opfordrede dog til, at folk skulle holde op med at true eller chikanere Withers, da hun blot ønskede at løse situationen fredeligt for at kunne gå videre med sit liv og sine børn.

Indtil videre har hverken Ashley McGuire eller Charles Withers kommenteret yderligere til medierne om deres situation.