Der var mange danske mænd, der kastede deres kærlighed på Eva Longoria i 90’erne. Dengang spillede hun Gabrielle Solis i TV-serien ‘Desperate Housewives’.

Hendes nyeste billeder i badedragt får nok sat endnu flere hjerter i brand. Se den sidst i artiklen.

Hvis du ikke ved hvem hun er, så læs med her. Eva Longoria er en amerikansk skuespillerinde, producer og forretningskvinde. Hun blev født den 15. marts 1975 i Corpus Christi, Texas. Udover sin rolle i ‘tv-serien ‘Desperate Housewives’, har hun medvirket i en række film og populære tv-serier.

I alt har Eva Longoria vundet flere priser for sit arbejde, herunder Screen Actors Guild Awards, ALMA Awards og Teen Choice Awards. Hun er også en stolt mor til en søn, Santiago, født i 2018.

I løbet af sin karriere har Eva Longoria været involveret i mange humanitære og filantropiske projekter. Hun er også en aktiv talsperson for Latinx-fællesskabet og kvinderettigheder.

Hun er forretningskvinde og har grundlagt flere virksomheder, herunder en restaurant.

På det seneste har Eva Longoria gjort sig bemærket for sin udsøgte smag for mode. Hendes stilsikre valg og evne til at bære sit tøj med selvsikkerhed har gjort hende til et stilikon og en inspirationskilde for mange kvinder verden over. Og der er mange, der følger med på hendes Instagram-profil.

På Instagram har Eva Longoria vist, at våde badedragter kan tiltrække stor opmærksomhed. Billedet af hende i en hvid badedragt med store udskæringer har taget Internettet med storm.

Mere end en kvart million har liket det frække foto.

Du kan se de skønne billeder herunder: