Da Alex Høgh Andersen medvirkede i succes-serien ‘Vikings’ var det ikke altid nemt. Det fortæller han nu om.

Under et nyligt besøg på ‘Go’ Morgen Danmark’ delte Alex Høgh Andersen, kendt fra tv-serien “Vikings”, personlige reflektioner omkring sin tid på settet.

Alex Høgh Andersen, der var en del af serien fra 2016 til 2020, beskrev, hvordan han brugte fotografering som en form for terapi til at håndtere de lange ventetider og perioder med ensomhed under optagelserne.

Under optagelserne til serien boede Alex Høgh Andersen i Irland, hvor serien er optaget.

Læs også: ‘Badehotellet’-stjerne med vild afsløring: Vandet gik under optagelserne

I serien spiller han rollen som ‘Ivar the boneless’. Verden over har karakteren en stor fanskare, som hylder Alex for hans arbejde i rollen.

Alex Høgh Andersen har intet mindre end 2,1 millioner følgere på sin Instagram-profil, hvor han under tiden med Vikings, blandt andet delte behind the scenes-billeder.

Alex Høgh Andersen som Ivar the bonesless i Vikings. Foto: Screenshot/ Netflix

Alex Høgh Andersen spillede rollen som Ivar i seriens fjerde, femte og sjette sæson. Serien sluttede endegyldigt efter sjette sæson.

Den 29-årige skuespiller forklarede i Go’ Morgen Danmark’, at hans kamera blev en vital flugt fra stress og negative tanker. “At tage kameraet med reddede nærmest mit liv.

Læs også: Felix Smith scorer nyt job: Det skal han nu

Det forhindrede mig i at rende rundt og fange kaostanker og føle mig nedtrykt. Jeg vil kalde det en sund distrahering,” fortalte han i interviewet.

Han er også aktuel i Viaplay-serien “Kald mig far”, som får streamingpremiere på søndag. Denne serie markerer endnu et skridt i hans stadigt udviklende karriere inden for skuespil.

Herunder kan du se et af Alex Høgh Andersens opslag fra tiden med Vikings.