Nu er der dårligt nyt til den populære tv-vært.

Ham startede sin karriere som morgenvært på ‘Go morgen Danmark’, siden efterfulgt af flere værtsroller på diverse shows, heriblandt ‘Natholdet’ og ‘Breinholts julekalender’.

Lige nu er han blandt andet aktuel med podcasten ‘Andersoganders’, som han laver sammen med Anders Lund Madsen. 

Læs også: Alex Høgh Andersen sætter ord på hård tid: Én ting reddede ham

Personligheden er dog mest kendt for sit show ‘Natholdet’, som stoppede med Anders Breinholt ved roret i det sene efterår 2021 efter at have kørt i hele 11 år.

Men det var ikke kun hans eventyr i ‘Natholdet’ der sang på sidste vers.

Det var nemlig en stor overraskelse, da medejer Anders Breinholt i 2022 annoncerede på Instagram, at han forlod sit job hos i sit eget produktionsselskab Pineapple Entertainment.

Læs også: Det danske Kongehus har ikke delt noget: Nu gør Norge det

Og Pineapple Entertainment, der er kendt for netop relationen med tv-værten, har oplevet økonomiske udfordringer i 2023.

Ifølge det nyligt offentliggjorte årsregnskab oplevede produktionsselskabet for første gang et underskud. Det blev angivet til at være på 1,2 millioner kroner på trods af en bruttofortjeneste på 12,7 millioner kroner.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ledelsen i Pineapple Entertainment lagde ikke skjul på deres utilfredshed med årets resultater og beskrev året med ord som ‘uforholdsmæssigt udfordrende’.

“2023 har været et uforholdsmæssigt udfordrende år, hvor en række sammenfaldende omstændigheder påvirkede årets resultat negativt – herunder den generelle udvikling i branchen,” noterede de i ledelsesberetningen.

De erklærede også deres utilfredshed med årets resultat og signalerede en forventning om et beskedent overskud i 2024. Et håb, der knyttes til en tilpasning af selskabets udgifter og en forventning om indsalg af nye produktioner samt en bedring i markedet.

Anders Breinholt, der ejer 20 procent af selskabet og har en plads i bestyrelsen, forlod i december 2022 sit job i firmaet. Han forklarede på Instagram, at hans afgang kom efter ‘mange lange og modne overvejelser’. Anders Breinholts afgang er en del af en bredere personalereduktion i firmaet, som har skåret ned fra 28 til 20 fuldtidsbeskæftigede.