Nu venter nye spændende udfordringer for den populære ‘Masterchef’-dommer.

Efter mere end et årti som en af de faste ansigter i TV3’s “Masterchef”, har Thomas Castberg besluttet at tage sin kulinariske karriere i en ny retning.

Castberg, der er kendt for sin skarpe vurdering af deltagernes retter i madprogrammet, vender nu tilbage til rødderne med en spændende ny position på Skagen Fiskerestaurant, hvor han startede sin karriere som ung kokkeelev i begyndelsen af 90’erne.

Læs også: Leos død ændrede alt: Nu fortæller Sussi om at ‘ramme bunden’

Castberg delte sammen med restauranten nyheden på Instagram, ‘”At vende tilbage til Skagen Fiskerestaurant føles lidt som at ‘vende hjem’. Det var det første sted jeg var ‘udlånt’ til, da jeg var i lære som kok – vi snakker start 90’erne med Jonna Hald ved roret. Nu står jeg her igen – mere end 30 år efter – fantastisk!” udtaler kokken i opslaget.

Beslutningen om at forlade “Masterchef” og de dertilhørende dommerkolleger Jesper Koch, Dak Wichangoen og Jakob Mielcke, som nu reduceres til en trio, var drevet af Castbergs ønske om at udforske nye muligheder og “prøve noget andet” med “lidt større armbevægelser”, som han tidligere har udtrykt det.

Skagen Fiskerestaurant, der nu ejes af Castbergs tidligere kollega Jesper C. Winter, ser frem til at inkorporere Castbergs erfaring og kreative indspark i restaurantens drift. Han forventes at påvirke alt fra menukort til udvikling af nye koncepter og arrangementer, hvilket bekræftes af restaurantkædens egne opslag.

Læs også: Savnet og sorgen er der endnu: Nu sætter TV 2-vært ord på

Det er en spændende tid for både Castberg og Skagen Fiskerestaurant, da de sammen ser frem til at berige den nordjyske gastronomi med nye ideer og arrangementer, der kan lokke både lokale og besøgende til den berømte fiskerestaurant. “Vi ser meget frem til samarbejdet og er glade for at få Thomas med ombord,” lyder det afslutningsvis fra restaurantkæden.

Du kan se hele opslaget herunder: