For første gang siden Kate Middleton meddelte at hun har fået kræft, har prins William været aktiv på de sociale medier.

Prins William har genoptaget sin aktivitet på sociale medier for at hylde Rachel Daly, en engelsk fodboldspiller, der trækker sig tilbage efter otte år på kvindernes nationale hold. Dette sker efter en pause siden Kate Middletons kræftdiagnose blev offentliggjort den 22. marts. På sin Instagram story den 10. april roste William Daly for hendes præstationer med det engelske landshold og ønskede hende held og lykke med fremtidige mål for Aston Villa, afsluttende med initialen “W”.

Læs også: DR-vært jubler: Far til fire

Dette er det første opslag på Prinsen og Prinsessens af Wales’ fælles konto siden Kate informerede om sin sundhedstilstand, hvor hun afslørede, at hun var blevet diagnosticeret med kræft efter en operation i januar og havde påbegyndt forebyggende kemoterapi. Kate, som er mor til Prins George, Prinsesse Charlotte og Prins Louis, udtrykte, at diagnosen var et chok og forklarede, at familien har brugt tid på privat at bearbejde nyheden.

Kate understregede vigtigheden af at forklare situationen til deres børn på en passende måde og forsikre dem om, at hun vil blive rask. Hun værdsatte også den støtte og venlighed, som mange har vist, og fremhævede Williams betydning i denne svære tid.

Sådan har du aldrig set ‘Badehotellet’s skuespillere før: Hr. Weyse deler sjov video

Ingen yderligere opdateringer om Kates helbred er blevet delt, men Dronning Camilla har udtrykt taknemmelighed over for de venlige ønsker og støtte, Kate har modtaget.

Kate Middleton delte den 22. marts at kræften var blevet opdaget i forbindelse med en planlagt operation i maveregionen. Forud for operationen var der ikke tale om kræft, men nogle test efterfølgende viste det. Kate modtager derfor forebyggende kemoterapi. Det er ikke blevet meddelt hvilken type kræft der er tale om.