Selvom Meghan Markle har været i vælten af flere omgang den sidste tid. Alligevel er der mange positive historier om hendes person og aktiviteter.

I flere år været Markle været aktivist og fortaler for kvinders og pigers rettigheder. Hun har arbejdet hårdt for at styrke og tale på vegne af kvinder og piger. Det har nu vundet hende den prestigefyldte ‘Women of Vision’-pris i 2023.

Prisen gives af den anerkendte feminist, Gloria Steinem. Prisen vil blive overrakt ved en stor gallafest i New York City den 16. maj.

Ms. Foundation, der er organisationen bag prisen, arbejder for at gøre opmærksom på de udfordringer, som kvinder står over for. Det er især kvinder med lav indkomst og kvinder, der lever i fattigdom, som organisationen arbejder på at skabe bedre betingelser for.

Deres valg af Meghan Markle som modtager af prisen er et signal om, at de anerkender hendes arbejde. Markles kamp for lige rettigheder mellem kønnene i hele verden anerkendes dermed.

Organisationen har også bemærket, at hun er feminist og forkæmper for menneskerettigheder. Det skader heller ikke, at hun er en global rollemodel.

Gloria Steinem vil overrække prisen til Meghan Markle ved gallafesten. Steinem og Markle blev venner sidste år, hvor de arbejdede sammen for at få folk til at stemme ved det amerikanske valg.

Steinem har udtalt, at hun synes Megan Markle er både smart, sjov og dedikeret til sociale problemstillinger.

Det er ikke første gang, at Meghan Markle har fået anerkendelse for sit arbejde med at fremme kvinders rettigheder. I 2018, før hun giftede sig med prins Harry, var hun en del af “The Royal Foundation”, hvor hun arbejdede sammen med sin mand og hans bror, prins William, for at støtte en række velgørende formål.

Meghan Markle vil modtage sin pris kun 10 dage efter, at kong Charles bliver kronet som konge. Det gør han den 6. maj.

Det er stadig uklart, om Meghan og hendes mand vil tage turen fra deres hjem i Montecito, Californien til London for at deltage i kroningen.