‘Friends’-skuespilleren er kommet med flere chokerende afsløringer i de seneste uger. Nu har han tilføjet endnu en til listen.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Matthew Perry har haft et hårdt liv. Det har været et liv, der i en lang periode har været præget af et misbrug af både piller og alkohol.

LÆS OGSÅ: Simon Cowell afslører afhængighed

Og faktisk stod det værst til i de år, hvor han spillede rollen som Chandler i ‘Friends’. Her var han ikke blot påvirket af sit misbrug, men kæmpede også meget med sine indre dæmoner.

Nu har han dog løftet sløret for, at det bestemt ikke først var i denne periode, at han tog de indledende skridt til, hvad der udviklede sig til et misbrug.

I et nyt interview med ABC News-værten Diane Sawyer afslører han nemlig, at han var blot 14 år, da han for første gang tømte en hel flaske vin.

I modsætning til, hvad man skulle tro, så var det dog ikke noget, der afskrækkede ham fra at drikke alkohol. Derimod havde det faktisk den modsatte effekt på ham.

Perry fortæller i interviewet, at han føler, at han ‘var i himlen’, og det var startskuddet på, hvad der blev til et misbrug, som han fik svært ved at styre.

“Jeg tænkte for mig selv: ‘Det her må være sådan, at nogle mennesker har det hele tiden’,” siger han også til Diane Sawyer.

Til trods for, at han tilsyneladende fik et usundt forhold til alkohol i en alder af 14 år, var det først som 18-årig, at det for alvor tog til.

LÆS OGSÅ: Matthew Perry undskylder til Keanu Reeves for afsnit i bog

Da han var fyldt 18 år, var alkoholen nemlig blevet noget, der fyldte betydeligt mere. Overfor Diane Sawyer afslører han faktisk, at han allerede på dette tidspunkt ‘drak hver dag’.