For tiden har modellen Mathilde Gøhler valgt at søge væk fra det danske forår, for i stedet at nyde det azurblå vand og de høje temperaturer på Maldiverne.

I denne forbindelse har hun tilsyneladende ment, at hendes mange følgere hjemme i Danmark (og i resten af verden) ikke skulle snydes for et pikant billede. Det har fået hende til at dele et topløst billede, der kommer fra en tur på stranden.

Mathilde Gøhler er ikke blot kendt for at være model, men også for at have dannet par med tidligere ‘X Factor’-dommer Remee i en årrække.

Kærligheden mellem det celebre par brast i sommeren 2022, er det ikke helt slut med kærlighed for den unge model. Hun har nemlig kastet den over sin nye kæreste Silas Ystrøm, som hun har med på sin rejse til Maldiverne.

Parret har derfor rig mulighed for at nyde hinanden, mens de også kan glæde sig over, at vejret er markant bedre, end det er her i landet.

Fra den skønne badeferie har hun også valgt at dele et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun er helt topløs. 

Den smukke model, der er mor til to, sidder i vandkanten med ryggen til, mens hun smiler til kameraet. Bikinitoppen har hun – som sagt – droppet, hvilket måske kan skyldes, at hun gerne vil have en jævn kulør.

Du kan se det skønne billede fra den 30-årige model i bunden af artiklen.

Mathilde Gøhler har – som nævnt – sin nye kæreste med på ferien. Han er forretningsmand, men er ikke kendt i offentligheden, som det er tilfældet for hendes tidligere partner, Remee.

Ydermere er det ikke meget, han bliver delt på de sociale medier, hvilket kan tyde på, at han foretrækker at leve et mere stille og roligt liv, i stedet for at være på forsiden af de kulørte blade.