Dommerne i MasterChef India bliver nu kritiseret for at ‘favorisere’ en deltager.

Flere har reageret på sociale medier, efter at en deltager i “MasterChef India” fik lov til at bruge paneer, som en grillost, der bruges i mange indiske retter, i en konkurrence i programmet.

I første omgang var det fisk, deltagerne dystede om at tilberede bedst muligt i den populære madlavningskonkurrence.

Aruna Vijay fik dog lov til at erstatte fisk med paneer, hvilket har fået mange seere til at reagere, da de mener, at det er en uretfærdig fordel.

Det skriver Dagbladet.no.

“Hvis du har meldt dig til “MasterChef”, så skal du også være klar til at lave mad med det hele,” skriver en bruger på Twitter og tilføjer:

“Aruna Vijay fik lov til at vælge protein helt frit, bare fordi hun er vegetar. Sådan en fordel er aldrig sket i andre versioner af “MasterChef”, lyder det fra en anden.

Dog er der også nogle seere, som støtter tv-produktionens valg om at lade Aruna Vijay, der tilsyneladende holder fast i sine principper, bruge paneer i stedet for fisk.

“Jeg havde også snævre tanker om, at hvis man er med i MasterChef, skal man tilberede både vegetarisk og ikke-vegetarisk mad. Men jeg er glad for, at MasterChef India tillod Arunas valg af paneer i stedet for fisk, fordi hun ikke laver mad, som ikke er vegetarisk,” skriver en tredje Twitter-bruger.

Ifølge BBC har produktionen endnu ikke kommenteret kritikken.