Fredag aften var kosmetikbranchen centrum for opmærksomheden under Danish Beauty Awards, som blev afholdt i Tivoli Hotel & Congress Center i København. Blandt gæsterne var nogle af de mest prominente danske influencere, heriblandt Mascha Vang.

43-årige Mascha Vang spillede en vigtig rolle ved Danish Beauty Awards, da hun skulle præsentere prisen for ‘Årets bedste serie’ (inden for kosmetik). Det var dog tæt på, at hun måtte melde afbud i sidste øjeblik.

Involveret i rideulykke

Hvis du er en af de mere end 238.000, der følger Mascha Vang på Instagram, har du sikkert bemærket, at der er sket en familieforøgelse. Hendes 10-årige datter Hollie Nolia har nemlig købt en pony for egne penge, som hun tjener hos sin mor. Mascha blev straks forelsket i ponyen og savnede både den og sin datter under aftenens arrangement.

“Jeg elsker, elsker, elsker det, og jeg må indrømme, at jeg savner både pony og datter lige nu,” udtalte hun til Se & Hør på den røde løber før showet.

Mascha bruger derfor en stor del af sin tid sammen med Hollie Nolia i stalden. Det har dog ikke været uden udfordringer. Mascha Vang fortæller, at hun selv red for 30 år siden, hvilket hun troede gjorde hende til ekspert. Med stor selvtillid forsøgte hun at vise sin datter, hvordan man håndterer en pony.

“Jeg nåede ikke engang en runde, før jeg faldt af. Jeg lavede en salto over den,” siger Mascha Vang overrasket.

Mascha Vangs overmod kunne have sat en stopper for hendes aftenplaner. Situationen kunne nemlig have været langt værre, end den var. Især hvis det havde været en større hest. Mascha tilføjer dog til sidst, at der heldigvis ikke var så langt ned til jorden.