Den tidligere dommer er ude med riven efter hans tidligere kollegaer.

‘X Factor’ er atter kommet i modvind efter at være blevet bombarderet med beskeder fra utilfredse fans, som har ét fælles ønske: Spil noget vi kender.

De mener nemlig at TV 2 har gang i en sæson, hvor der har været for mange ukendte sange.

Og spørger man Martin Jensen, der var dommer både 2021 og 2022, så kan seerne meget vel have ret.

Det skriver Ekstra Bladet, der fangede ham til dette års Club Awards, hvor han sender en bredside mod sine tidligere kolleger.

For selv om de tre dommere har forsvaret beslutningen over for Ekstra Bladet, så er Martin Jensen tilsyneladende fuldstændig lige glad.

LÆS OGSÅ: Ny sæson af ‘Huset’ på vej: Her er hvad vi ved

LÆS OGSÅ: På mandag sker det: Vild duel på vej til Jonas Vingegaard

Ekstra Bladet spørger ham i hvert fald direkte, om ‘X Factor’ er den rigtige platform til ukendte sange.

“Nej. Overhovedet ikke. Og det ved Thomas også godt, at jeg synes, det er helt hul i hovedet, at de laver det på den måde der. ‘X Factor’ er et underholdningsprogram, det er ikke et uddannelsesprogram. Så må man gå på konservatoriet, siger han.

Martin Jensen gjorde da også meget ud af at vælge hits til sine artister, hvilket han hævder førte til god respons fra seerne.

“Folk var glade for det. Man kan hurtigt høre, om en stemme er god eller ej på et track, man kender. Hvis det er noget, du ikke kender, og du ikke ved, hvordan det skal lyde, så ved man ikke, om sangeren er dårlig, eller om det er fordi, de forsøger at ramme den version, som den oprindelige artist har lavet,” siger han.

Martin Jensen må dog krybe til korset og erkende, at han ikke har fulgt med i årets ‘X Factor’ og har set, hvordan deltagerne har fortolket både de store hits og de mere smalle numre.