Nu forklarer den morgenfriske vært endelig, hvorfor han ikke er at finde på skærmen for tiden.

Fra de tidlige morgentimer på TV 2 til eventyr under fjerne himmelstrøg.

Mikkel Kryger, den velkendte og og morgenfriske tv-vært fra ‘Go’ morgen Danmark’, sætter midlertidigt skærmarbejdet på pause – og årsagen er baseret på ren og skær eventyrlyst.

Kryger har besluttet at bytte det daglige studieliv ud med en rygsæk og verden som sin legeplads, sammen med sin familie.

“Jeg er på rygsækrejse med min familie,” deler Kryger entusiastisk med B.T., indledende afslører han om sin nuværende beskæftigelse.

LÆS OGSÅ: Slut med at koste gratis: Nu ændrer TV 2 kurs og sætter betalingsmur op

LÆS OGSÅ: Rørt Caroline Wozniacki taler ud om tragedie: Får tårer i øjnene

Familien – og rygsækken – på ryggen

Det er dog ikke bare en hvilken som helst rejse.

Kryger, sammen med sin kone Mill Mynthe og deres tre børn, Max, Lui og Uma, har sat kurs mod mere eksotiske horisonter end de danske grænser.

“Vi har længe drømt om at leve et andet sted end Danmark, så det prøver vi nu på Fillippinerne og i Japan i et par måneder,” afslører han.

Mikkel Kryger og Mill Mynthe, som har været gift siden 2017, fandt hinanden gennem deres fælles arbejde i tv-branchen. Nu tager de en pause fra det liv, de kender, til fordel for familieeventyr og personlig udforskning.

Seerne af ‘Go’ morgen Danmark’ vil måske undre sig over, hvor længe skærmen vil være tom for Krygers smittende energi og varme. Selvom den præcise længde af Krygers fravær endnu er uvis, er det klart, at det bliver “i hvert fald et par måneder”, han og familien vil bruge på deres rejse.