Madonna dater den 29-prige bokser Josh Popper, og i fredags deltog hun i hans boksekamp.

Musikeren Madonna, 64, dukkede op ved siden af bokseringen, for at heppe på sin kæreste, Joshua Popper, 29, da han besejrede sin modstander i en boksekamp fredag aften.

‘The Material Girl’ som for nyligt gik fra modellen Andrew Darnell delte en række billeder fra begivenheden på sin Instagram-story.

Madonna holdt lav profil iført en sort kjole under en sort beskåret jakke og bar en hat med teksten “Spiritually Hungry”.

Popdivaen viste sin rynkefri hud frem med glamourøs makeup og stylede sit orange hår i to fletninger.

“I en mandsdrevet kultur er der altid undtagelser”, skrev hun i Instagram-historieindlægget, som fulgte et billede af Material Girl, der omfavner en boksesæk med overskriften:

“Svært at ignorere den virkelighed… at de fleste kvinder bliver revet ned .”

Popper delte et billede på sin konto med armen viklet om popstjernen, flankeret af tre venner, mens de poserede uden for en boksering. 

“Endnu et W for bøgerne!!” susede den opkomne bokser, som tilføjede:

“Jeg vil gerne takke mine trænere, mit hold og min Bredwinners-familie for at presse mig til at være mit bedste ind og ud af ringen. Jeg har nogle gode mennesker ved min side.”

Men da nysgerrige fans tog kommentarerne for at spørge om Madonna, svarede han ikke.

I modsætning til sin superstjernekæreste nyder Popper et relativt lavmælt liv. 

Han var engang en lovende defensiv linjespiller for Rowan University i Glassboro, New Jersey, hvorfra han dimitterede i 2015.

Han prøvede senere for to NFL-hold, men det lykkedes ikke at klare cuttet.