Fester, champagne og kæmpe joints. Der blev ikke sparet på noget i tiden før at ‘7 Years’ gav Lukas Graham et verdenshit.

Forsangeren Lukas Forchhammer fortæller i et nyt stort interview om de store armbevægelser.

Til et poolparty på The Hollywood Roosevelt stak Lukas Graham et kreditkort til en af hotellets cabana boys, som vendte tilbage med et Yamaha-klaver, som de kunne sidde og jamme på ved poolen resten af natten i deres ‘kodylbrandert’, beskrives det er interviewet. 

I dag er han familiefar, ryger ikke længere joints og er blevet helt fornuftig som 34-årig.

Men der var engang, hvor Lukas Forchhammer og det øvrige Lukas Graham, der i dag kun består af Lukas selv og trommeslager Mark Falgren, skejede ud til den store guldmedalje.

Det var inden at ‘7 Years’ gav dem et verdenshit og gennembrud internationalt, men efter at bandet for længst havde lagt Danmark ned.

I et nyt stor interview med Ud & Se står det beskrevet, hvordan sangeren fløj alene til Los Angeles i 2013 for at ‘mærke viben’.

Det førte til, at hele bandet måneden efter skejede ud og lejede et palæ i Hollywood tæt på det berømte Hollywood-skilt.

Der blev lejet lækre Mercedes-øser, en kendis-livsstilscoach blev hevet ind for at få dengang buttede Lukas Forchhammer i bedre form, bandet indspillede musik i et legendarisk studie og levede i det hele taget ‘their best lives’, som eks-christianitten formulerer det.

Læs også: “Påvirket på afvænning

Det førte til, at bandet blandt pladeselskabsfolk fik ry for at leve over evne.

– Der var sådan en fuck it-vibe over den tid, men når jeg kigger tilbage, var der også en sindssyg arbejdsmoral. Det kan godt være, vi holdt mange fester, røg store joints og købte store flasker champagne, men vi var i studiet hver dag, og vi kom tidligt og gik sent.

Kort efter spillede bandet deres første små koncerter – såkaldte  showcases – i Guds eget land, og to år senere kom så gennembruddet med ‘/ Years’.

Siden har bandet ifølge Ekstra Bladets musikanmelder, Thomas Treo, haft svært ved at finde samme hitformel.

Læs f.eks. hans anmeldelse af Lukas Grahams nye album, der blot får tre stjerner, her.