Én af Danmarks helt store internationale stjerner har delt en milepæl i karrieren på de sociale medier.

Lukas Graham er et dansk band, som er ført an af forsangeren Lukas Forchhammer. 

Bandets karriere startede i 2011, hvor deres sange ‘Criminal Minds’ og ‘Drunk in the Morning’ gik viralt på de sociale medier, og der gik ikke længe, før hundredetusinde havde hørt sangene, og bandet fik faktisk allerede inden offentliggørelsen af videoerne til sangene en pladekontrakt med Copenhagen Records. 

I 2012 udgav bandet deres første album, som lå i top 40 på albumhitlisten i 78 uger i streg, og siden er det gået stærkt. 

Bandet begav sig ud på deres første internationale turné i efteråret 2012 med mere end 30 koncerten i blandt andet England, Tyskland, Frankrig og Belgien, og siden har de også spillet i USA, Canada og New Zewland, hvor de blandt andet har stået på scenen i Madison Square Garden i USA.

I dag er Lukas Graham uden tvivl én af dansk musiks største stjerner, og det er bestemt ikke kun herhjemme, at bandet er kendt. 

Det har de slået fast med et opslag, som netop er blevet delt på Facebook, og i skrivende stund har fået 2.500 ‘likes’ på mindre end ét døgn.

I forbindelse med deres nye album, The Pink Album, og den dertilhørende turné har bandet nemlig fået æren af at hænge et gigantisk banner op på Times Square. 

Det kan man både læse og se i opslaget, hvori der blandt andet står: “Det er ret vildt at have et banner som dette på Times Square på udgivelsesdagen! Det gør mig meget taknemmelig for det hold, jeg har. […] det er fantastisk, at vi stadig kan rejse rundt i hele verden og gøre det, vi elsker […]. Tak allesammen for at lytte til sangene, det er det, der tillader os at gøre dette […].”

Du kan læse opslaget i sin fulde længde herunder: