Januar er endnu ikke blevet til februar, og grevinde Alexandra har for at sige det mildt – haft en ualmindeligt dårlig start på det nye år.

Mange af os er nok glade for, at kalenderen snart viser februar måned, for januar virker med sin grå tristhed til at være måneden uden ende.

Og en, som der nok er mere end klar til at vinke farvel til januar måned, er 58-årige grevinde Alexandrsa.

Som der har oplevet, at den ene dårligdom har taget over efter den anden i årets første måned.

Således startede året allerede skidt, da klokken slog midnat nytårsaften.

Fra prinser til grever

Ved årsskiftet mistede hendes to sønner, Nikolai på 23 år og Felix på 20 år, nemlig deres prinsetitler og måtte i stedet tage sig til takke med titlerne som grever af Monpezat.

Op til titelskiftet var der forløbet et sandt drama i kongefamilien, hvor dronning Margrethe på den ene side og prins Joachim og grevinde Alexandra på den anden nærmest bekrigede hinanden, efter dronningens beslutning om at fratage halvdelen af sine børnebørn deres prinse- og prinsessetitler kom frem.

Mor går bort

Den 7. januar led Alexandra endnu et stort tab: Hendes mor Christa døde, og det efterlod naturligvis grevinden og hendes familie i stor sorg.

“Hun efterlader et stort tomrum i familien,” udtalte Alexandra til B.T.

I retten med eks’en 

Ondt blev værre, da det den 12. januar kom frem, at Alex havde i sinde at hive sin eksmand Martin Jørgensen i retten.  

Striden var et gældsbrev, som Martin Jørgensen havde underskrevet, hvori han bekræftede, at han skyldte sin ekskone 5,4 mio. kr. 

Alex måtte dog fortsat vente på sine penge. I retten hævdede Martin Jørgensen, at han trods en månedsløn på 50.000 kr. ikke var i stand til at afdrage på den gigantiske gæld til sin eks.

Farvel til Bang & Olufsen

Udover milliongælden lader vente på sig, så har den 58-årige grevinde også vinket farvel til en fast månedsløn.

I sidste uge meddelte Alex nemlig, at hun stopper som fastansat hos Bang & Olufsen, hvor hun har arbejdet siden 2020.

Grevindens presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen fortalte i den forbindelse til B.T., at Alexandra fortsætter som ekstern rådgiver, men ikke længere er fastansat, da hun ønsker tid til at hellige sig andre projekter.

Single igen

Midt i sorgen over tabet af sin mor har Alexandra også set sig nødsaget til at smide kæreste Nicolai Petersen på porten.

Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerninger, som grevinden lægger kraftigt afstand til, og derfor har reageret prompte.

Også selv om hun står midt i sorgen efter sin elskedes mors bortgang, siger Alexandras’ presserådgiver, Helle von, til SE og HØR.