Lizzo, den populære sangerinde og Grammyvinder, har overrasket fans og publikum ved at medvirke i den nye Mandalorian-film. Som en mangefacetteret kunstner, der allerede har gjort sig bemærket i musikindustrien, tager Lizzo nu det uventede skridt ind i skuespillets verden og tilføjer endnu en dimension til sin karriere.

Lizzos baggrund i musikindustrien

Lizzo, født som Melissa Viviane Jefferson, brød igennem i musikindustrien med hits som “Truth Hurts” og “Good as Hell”. Hendes unikke blanding af pop, hiphop og R&B har ført til stor anerkendelse og utallige priser, herunder fire Grammy Awards samt en Billboard Music Award.

Lizzos nuværende projekter

For tiden dyrker Lizzo sin musikkarriere med nye udgivelser og optrædener. Hun har også forlænget sin aftale med Amazon Studios, hvilket indebærer flere spændende projekter i fremtiden, herunder en opfølgning på hendes Emmy-vindende realityserie “Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls”.

En uventet drejning – Lizzo i Mandalorian

I den nye sæson af Disney+ serien “The Mandalorian” optræder Lizzo som hertuginde af Plazir-15, hvor hun spiller sammen med Jack Black og Christopher Lloyd i en nøglerolle. Dette nye skridt i hendes karriere kom som en overraskelse for mange, og det minder om de uforudsigelige overraskelser, man ofte møder ved et pokerbord. Poker illustrerer, at en uventet hånd kan føre til en overraskende sejr. Dette gælder også for Lizzos karriereudvikling og hendes uventede debut i “The Mandalorian”.

Sådan blev Lizzo en del af Mandalorian

Lizzos engagement i “The Mandalorian” blev en realitet, da seriens skaber og showrunner, Jon Favreau, tilbød hende rollen som hertuginde. Dette var en drøm, som Lizzo aldrig troede var mulig, og hun har udtalt, at hun ønskede, at hendes afdøde far kunne have været vidne til dette øjeblik, da han var en stor Star Wars-fan og introducerede hende for filmene i en ung alder.

Sådan har Lizzo det med sin nye rolle

Lizzo har udtrykt stor taknemmelighed og glæde ved at være en del af Star Wars-universet og “The Mandalorian”. På sin Instagram-profil delte hun bag-kameraet-billeder fra optagelserne og skrev: “Star Wars var en drøm, jeg aldrig troede var mulig – men takket være Jon, Bryce og alle i galaksen er jeg nu en del af den evigt voksende stjernesaga. Jeg er i et glorværdigt selskab og for evigt taknemmelig. Dette er vejen … og må kraften være med dig.”

Lizzos spændende rejse fremover

Lizzos medvirken i “The Mandalorian” åbner for nye muligheder og spørgsmålet om, hvorvidt hun vil fortsætte med at udforske skuespillets verden. Hendes fans har generelt reageret positivt på denne nye retning, og det bliver interessant at følge hendes fremtidige projekter og succeser.

Lizzos nuværende position i underholdningsindustrien viser, at livet og karrierevalg kan tage interessante og uventede drejninger – meget ligesom et spil poker kan.