Til sommer kan danskerne opleve Lisbeth Østergaard på en helt ny måde.

Sommeren i Danmark tegner sig til at blive en nostalgisk rejse tilbage til de gyldne dage af 90’erne og 00’erne, takket være den en-dags-festival ‘Vi elsker’, der har vundet hjerter år efter år. I centrum for denne tidsrejse står Lisbeth Østergaard, en velkendt skikkelse i dansk tv, som netop har annonceret sin rolle som vært for festivalens turné rundt i landet.

Med et Instagram-opslag fuld af forventningens glæde delte Lisbeth Østergaard nyheden om sin deltagelse. “Er der nogle 90’er fans på linjen? Det håber jeg, og jeg glæder mig til at feste igennem med jer til årets ‘Vi elsker’ fester til sommer,” skrev hun, og inviterede dermed sine følgere til at dele i den kommende sommers festligheder.

LÆS OGSÅ: Niels Ellegaard taler ud om konens alvorlige sygdom: “Det føltes skamfuldt”

LÆS OGSÅ: Familiefar dræbt i eget hjem: Nu hjælper Amalienborg kæreste og baby i den svære tid

‘Vi elsker’ festivalen lover at blive en 13 timers lang nostalgifest, hvor publikum kan forvente at genopleve nogle af de største hits fra to årtier, der stadig holder en særlig plads i mange danskeres hjerter. Lisbeth Østergaard vil ikke stå alene på scenen. Hun vil blive ledsaget af Dan Rachlin og Riffi Haddaoui, hvilket lover godt for en dynamisk og engagerende værtspræstation.

Arrangørerne bag ‘Vi elsker’ udtrykte deres begejstring for at have Lisbeth Østergaard med ombord. “Vi er super stolte over at have fået Lisbeth med på holdet, som vi er helt sikre på vil give noget ekstra til vores 13 timers nostalgifester,” lød det fra dem, hvilket understreger den værdi, Østergaard tilføjer til festivalen.

Med en imponerende lineup, der inkluderer navne som Anastacia, Craig David, 2 Unlimited, Mr. President, 666, og Haddaway, er der lagt op til en sommer, hvor dansefødderne får frit spil, og de gode minder vil strømme frit. Festivalen lover ikke kun at være en musikalsk oplevelse, men også en tidskapsel, der transporterer deltagerne tilbage til en tid, hvor musikken havde en helt særlig magi.