Delilah Belle Hamlin åbner nu op om at opleve helbredsangst under optagelserne.

I et interview med Entertainment Tonight afslørede modellen, at hun led af et “smerterfuldt” anfald, under optagelserne til hendes musikvideo til sin nye sang ‘Nothing Last Forever’.

“På den anden dag af optagelsen af ​​musikvideoen var det cirka ni timer inde i dagen, og jeg fik et anfald,” sagde Delilah, som er den ældste datter af Lisa Rinna og Harry Hamlin. 

“Vi ved ikke rigtig meget om dem endnu. Selvom det er år siden, forsøger vi stadig at finde ud af det. Jeg endte med at få et anfald på sættet.”

Den 24-årige beskrev anfaldet som “skræmmende smertefuldt” og delte, at “det nok var noget af det værste, jeg har haft i et stykke tid, men jeg havde alle, jeg elskede, omkring mig.”

Delilah sagde, at hendes anfald i sidste ende var “en smuk ting”, og hun “var i stand til at bringe følelsen af ​​det ind i optagelserne næste dag.”

Når jeg ser tilbage, sagde den tidligere ‘Real Housewives of Beverly Hills’-stjerne, at hun var “stolt af sig selv” for at presse igennem efter den skræmmende hændelse.

“Samtidig er jeg sådan, at jeg gør det her hele tiden. Det er så normalt for mig nu. At jeg bare siger: ‘OK, stå op’. Når du ikke har det godt, men du skal klare dagen,” sagde hun til ET og huskede, hvad hun har lært af sin mor, Lisa, om arbejdsmoral.

“Lisa har altid lært mig, at hvis du er, ligesom at dø, hvis du kaster op, hvis du kaster op, så gør dagen. Gå og gør det. Mød op på arbejde,” sagde Delilah. “Så jeg prøver. Jeg prøver altid mit bedste. Der er nogle dage, hvor jeg virkelig ikke kan, men jeg gør mit bedste.”

Tilbage i januar åbnede Delilah op om at “stille at kæmpe mod” autoimmune og kroniske sygdomme – inklusive Lyme-sygdom, Epstein-Barr-virus, encephalitis og pædiatriske autoimmune neuropsykiatriske lidelser forbundet med streptokokinfektioner(PANDAS).

“Jeg har ikke rigtig talt om mit helbred på det seneste, og hvis du er ny her, er du sandsynligvis forvirret, men i de sidste par år har jeg kæmpet med autoimmune/kroniske sygdomme, som jeg i det stille har kæmpet og overvundet, ”

Delilah skrev ved siden af ​​billedet af sig selv med en IV i armen. “Det har helt sikkert været hårdt psykisk ved siden af ​​det fysiske. Jeg har på en måde holdt mig stille, fordi jeg ikke ønsker at blive sat i en ‘syg’ rolle.”

“Jeg har stået over for meget, overvundet meget, og jeg ved, at jeg går igennem det her af en grund, og den grund er for at dele, hvad jeg har gennemgået, og hvad jeg har lært med dig,” tilføjede hun.

Delilah har tidligere fortalt om sine psykiske og fysiske helbredsproblemer.

I december 2022 blev hun ærlig om sin ædruelighedsrejse og fortalte, at hun besluttede at blive ædru, efter at hun havde lidt en utilsigtet overdosis i november 2021.

Da hun talte med Flaunt Magazine, huskede Delilah, at hun “følte sig meget hjælpeløs og håbløs”, efter hun “begyndte at få anfald.”

Hun forklarede derefter ræsonnementet bag hendes beslutning om at holde “alkohol og andre ting” ude af sit liv.

“Min ædruelighed er noget, jeg er meget taknemmelig for,” sagde hun. 

“Det blev også rigtig misforstået. Jeg har ikke rigtig talt om, hvorfor jeg blev ædru. Jeg valgte at være ædru på grund af de anfald, jeg begyndte at få på grund af hjernebetændelse.”