Linse Kessler afslører i sin datters podcast, hvordan Geggo blev undfanget.

Geggo, den 33-årige stjerne fra “Familien fra Bryggen,” har længe troet, at hendes far var den afdøde Sonny, der boede i Thailand. Men en DNA-test afslørede en hidtil ukendt halvbror, hvilket har skabt forvirring om Geggos sande opvækst.

På trods af at Linse Kessler i årevis har været overbevist om, at Sonny var Geggos far, afslører hun nu, at hun i perioder var sammen med en anden mand. Hun troede dog stadig, at Sonny var faderen, fordi hun husker, at hun havde menstruation mellem samlejerne med de to mænd.

Men noget tyder altså på, at Linse tog fejl.

I Linses datters podcast ‘Geggo og Cengiz – Helt ærligt‘ er Linse inviteret med som gæst, og her kommer hun med et par afsløringer.

Hun fortalte, at når forholdet med Sonny var på pause, var hun sammen med en anden mand, og det var i en af disse pauser, at Geggo blev undfanget.

Og så kommer Linse med afsløringen.

Geggo blev således undfanget nær Jamaica Kroen, som lå lige overfor Grønttorvet, hvor Linse Kessler havde arbejdet i flere år.

I dag indrømmer Linse Kessler, at hun ikke ville have beholdt barnet, hvis hun havde været i tvivl om faderskabet. Om Geggos sande far fortæller hun, at han var en “frækkert” og en attraktiv mand, som mange kvinder var interesserede i, fordi han var både sjov og charmerende.