Lindsay Lohan, der har levet et kaotisk liv, ser ud til at være faldet til ro. Hun er nemlig blevet gift.

Det er ikke til at komme udenom, at den i dag 36-årige Lindsay Lohan har levet et liv, der i flere perioder har været præget en del af kaos og uro.

LÆS OGSÅ: Nu bliver Amber Heard igen efterforsket

Nu ser det dog ud til, at hun er har fundet lykken og er faldet til ro. Den kendte skuespiller har nemlig sagt ja til et af livets helt store spørgsmål.

Hun har nemlig løftet sløret for, at hun er blevet gift med finansmand Bader Shammas, der oprindeligt stammer fra Kuwait.

Ikke nok med, at hun selv har valgt at indvie offentligheden i, at hun er blevet gift, så har hendes agent overfor mediet Page Sit også bekræftet, at hun og Bader Shammas er blevet gift.

Allerede i november sidste år talte parret åbent om, at de var blevet forlovet, men de nævnte dog ikke noget om, hvornår deres bryllup skulle holdes.

Det tyder dog på, at parret er meget forelskede, da Lindsay Lohan betragter sig selv som ‘den heldigste kvinde i verden’.

LÆS OGSÅ: Elizabeth Olsen afslører stor hemmelighed

“Jeg er den heldigste kvinde i verden. Du fandt mig og vidste, at jeg ønskede at finde lykke og fred på samme tid. Jeg er chokeret over, at du er min mand. Mit liv og alt er, som en kvinde burde føle det hver eneste dag,” skriver Lindsay Lohan på Instagram.