Slottet ligger i Texas og var til salg sidste år.

Parsons Castle, som blev bygget af dets daværende ejere og færdiggjort i 2017, har tidligere været på markedet. For tre år siden blev det udbudt til 6,5 millioner dollars (44.200.000 kr.), men blev ikke solgt. Hacker udtalte sidste år til mediet CultureMap, at den nye pris vil være “meget mere tiltalende for offentligheden.”

Med sine 10 soveværelser, 15 badeværelser og en samlet størrelse på 1.021m2, repræsenterer Parsons Castle en sjælden mulighed for dem, der søger en ejendom ud over det sædvanlige. Denne ejendom er ikke blot en bolig, men et stykke arkitektur, der tilbyder en helt unik livsstil.

Hvis du synes 44 millioner kroner lyder dyrt, så bare vent til du ser huset herunder. USAs dyreste bolig er nemlig blevet sat til salg, og den koster over en kvart milliard.

På det amerikanske ejendomsmarked er det ikke usædvanligt at støde på hjem, der minder om europæiske slotte. Men ingen af dem kan helt sammenlignes med Parsons Castle i Clifton, Texas, nordvest for Waco.

Dette slot, der næsten er en tro kopi af et Disney-prinsesseslot, er netop blevet sat til salg for 5,5 millioner dollars (37.452.800 kroner)

Foto: Hacker Property Group

Parsons Castle, som er udbudt af Eric Hacker fra Hacker Property Group, imponerer ikke kun med sine tårne og vindelbro. Dets beliggenhed er også enestående, placeret på en skarp, V-formet klippe, der strækker sig ud over Lake Whitney.

Ejendommen, der i øjeblikket tjener som privat bolig, fungerer også som et populært sted for bryllupper og events samt som en lokation for fotoshoots, ifølge dens Facebook-side.

Slottet har, ud over sine mange soveværelser, en 278m2 stor balsal, et kommercielt køkken og en bar. Dertil kommer en enorm balkon med vidstrakte udsigter over søen, der kan danne ramme om ceremonier eller begivenheder.

Foto: Hacker Property Group