Endnu en gang sker det – og derfor lyder der nu en advarsel fra Lene Beier.

Den seneste tid har mange kendte danskere oplevet, at de er blevet brugt i falske artikler.

Blandt andet har Divya Das også været udsat for det.

Og nu har det altså ramt Lene Beier.

LÆS OGSÅ  Jenna og Albert deler stor nyhed: Nu sker det endelig

Derfor har hun i sin story på Instagram delt billeder af de falske artikler og advaret om, at de altså ikke er rigtige.

Den ene artikel har overskriften “En tv-kendis blev anholdt i lufthavnen på grund af hendes udtalelser i luften.” Her er Lene Beiers ansigt manipuleret ind, og artiklen skal forestille at komme fra TV 2 – hvilket den naturligvis ikke gør.

I den anden artikel står der i overskriften “Studieværten er blevet sat i husarrest’, hvor Lene Beier igen er manipuleret ind og ser ud til at være på grådens rand. Igen er der altså tale om en artikel og et billede som overhovedet ikke passer.

Det understreger Lene Beier også i sin story:

“Så er den gal igen. Disse deep fake artikler er i omløb på nettet. Køb intet og tro ikke på noget af det!!! Du må også gerne hjælpe ved at anmelde og holde øje,” skriver Lene Beier

LÆS OGSÅ  Nu udfordring venter for Lars Ranthe

Lene Beier er langt fra den eneste kendis der har oplevet dette. Også Rasmus Seebach, Sofie Linde og mange flere har været udsat for lignende oplevelser den seneste tid.

Lene Beier kender vi især fra TV 2, hvor hun er vært på programmer som blandt andet Sommerdrømme, Landmand søger kærlighed og Vi drukner i rod.

Privat har Lene Beier og familien netop solgt sit hus og håber på, at de inden alt for længe, vil kunne flytte til Østrig for at åbne et hotel.

Det eventyr deler Lene Beier løbende opdateringer omkring, på sin Instagram.

LÆS OGSÅ  Mai Manniche forklarer: Jeg havde intet valg