På det seneste har Dansk Folkeparti med Morten Messerschmidt formået at tiltrække sig en del opmærksomhed, men det har ikke alt sammen været positivt.

Der er mange, der har rettet kritik af Dansk Folkepartis måde at promovere sig selv og skyde med skarpt efter deres politiske modstandere. Dette er nu sket igen, da de har delt en ny video på de sociale medier, som ikke er faldet i god jord hos alle.

LÆS OGSÅ  Janni Ree er nu blokeret af Amalie Szigethy

I slutningen af april fik Dansk Folkeparti en del kritik for en video, hvor de havde anvendt såkaldt deep fake-teknologi til at skabe en falsk udgave af Mette Frederiksen. I videoen snakkede hun om at afskaffe julen, hvilket naturligvis var en satirisk hentydning til, at regeringen afskaffede Store bededag.

Denne gang er det ikke en deep fake-video af den danske statsminister, der har fundet vej til de sociale medier. Det ændrer dog ikke på, at videoen igen har fået kritik. En af dem, der har givet udtryk for sin utilfredshed, er udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen.

LÆS OGSÅ  Kim Kardashian anklages for snyd

I den nye video fra Dansk Folkeparti, der er kendt for at være meget EU-kritiske, ses grynede billeder fra gamle dage samt flere tydelige referencer til befrielsesbudskabet 4. maj 1945. I den nye DF-video er budskabet dog lavet om til, at de danske politikere har overgivet sig til EU.

Som reaktion på det sociale medie X skriver Lars Løkke Rasmussen, at det både er ‘respektløst, historieløst, hovedløst’ af Danske Folkeparti.