Stemningen er i den grad kølig.

Der er nok mange danskere, som ærgrede sig, da sidste afsnit af ‘Forsidefruer’ rullede over skærmen. Men selvom kameraerne er slukket, så er dramaet mellem de tidligere deltagere langt fra slut. 

LÆS OGSÅ  Dejan Čukić deler grim oplevelse i supermarkedet: "Jeg var et svin"

SE og HØR bragte tidligere denne uge en artikel, som Janni nu retter skarp kritik mod – og det samme gælder Jackie Navarro, som Janni ikke har meget til overs for.

“Dette opslag handler ikke om opmærksomhed, men om retfærdighed, og sandheden kommer altid frem, er det ikke sådan man siger,” skriver Janni og fortsætter:

“Se og Hør bringer en historie i denne uge skrevet af Jan Kørner, at Jackie Navarro er blevet udelukket til en begivenhed i Ree park.”

Ifølge Janni har Jackie Navrro overfuset Jannis veninde.

“Den bly viol som hun selv synes hun er ,ligger langt fra virkeligheden. Hun holdt sig ikke tilbage for at ringe til min veninde sammen med Rasmus samtidig med deres fælles barn sad på bagsædet. Begge råbende, truende for nu skulle jeg Janni nakkes, og de var i gang med et komplot mod mig,” skriver Janni og fortsætter:

LÆS OGSÅ  Efter pludselig indlæggelse: Nu åbner Kourtney Kardashian op

Så min veninde blev overfuset, husket på at hun havde en udviklingshæmmet datter. Hun blev rådet til at høre efter, og komme over på deres side. Godt min veninde er en stærk og retfærdig kvinde og finder sig ikke i at man begynder at true, inddrage hendes udviklingshæmmet datter som der passes meget på.”

Janni skriver også, at veninden efterfølgende politianmeldte episoden.

Hun understreger i opslaget, at Karsten ikke ønsker at personer, som truer hans kone, kommer i hans park (Ree Park, red.)

Derudover er Janni Rystet over, at det kun ses fra Jackies side i artiklen som er bragt.

Du kan se hele opslaget herunder.

Artiklen fortsætter under opslaget…

Jackie Navarro var hurtig til at svare tilbage med et opslag på Instagram. Her luftede hun sin frustration og skuffelse over Jannis opførsel. “Jeg føler mig såret. Kvinden som prøver at ødelægge mit liv. Og jeg har aldrig gjort hende noget,” skriver Jackie. Hun advarer Janni om, at hun har samlet beviser, som ifølge hendes advokat kan føre til en straffesag.

Jackie gør det derudover klart, at hun ikke længere vil tolerere Jannis angreb. “Jeg er færdig med dit spil. Vil du mig mere, så bliver alt afsløret, og det kommer til at fortælle, hvilket menneske du er. Vi ses i retten,” lyder hendes klare besked.

På trods af truslerne om en retssag forholder Janni Ree sig ganske rolig. I en Instagram-story udtrykker hun sin frustration over konflikten, men hun er parat til at tage sagen i retten.

“Jeg er ked af den her krig, der er mellem Jackie og jeg, men man får bare nok på et tidspunkt,” siger Janni og tilføjer, at hun ser frem til at møde Jackie i retten: “Jackie, kom bare med din advokat, vi glæder os rigtig meget her, fordi vi står klar, så bring it on!”